Ma jól étkeztem? Ha nem, miben nem?
Figyelt kérdés
Igazából diéta szerűségen vagyok, szóval ez a lazább fajta. Ma ezeket ettem:
Reggeli:
15 g eper
2 db kajszibarack (kis méretű)
Fél banán, fél kiwi
Ebéd:
Kacsa aprólék leves (kb.200g)
Mellé persze sárgarépa, cérnametélt(egy kis adag a levesbe) és egy fél krumpli
Másodiknak:
110 g rizs
2 szem főtt krumpli
100 g afrikai harcsa olajon sütve
És grillezve 50 g cukkini
Deszzert: egy kis eper, barackkal
Ma egyenlőre ennyi, szerint többet nem is eszem, mert tegnap kivsit bűnöztem.
Ma már 20 percet görkorival, sétáltam szontén 20 percet.
Ma még fogok 40-60 percet futni valamint, ammihez kedvem van az edzőteremben. Valamint ujabb 20 perc görkori hazafele☺
Ez így mennyire diétás? Vagy valami...most jól étkeztem?
Természetesen még iszom fjérke turmixot edzés után.
2017. máj. 27. 14:01
11/11 anonim válasza:
Jó lenne tudni rólad egy keveset. Nagyon nem mindegy, hogy egy 160cm-es, 60kg-os lányról, vagy egy 180cm-es, 90kg-os srácról van szó. Reggelinek én mondjuk zabpehelyt ennék vízzel, vagy fehérjével (nem a cukrozott zabpehely). Ebédre rizst, csirkemellel és valami zöldséggel. Vacsorára meg mondjuk bulgurt csirkemellel, és brokkolival. Ezt el lehet osztani napi 5x étkezésre is. Meg persze ez csak az én példám. Szerintem túl sok a gyümölcs, és túl kevés a fehérje, de mint mondtam jó lenne tudni rólad egy kis infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!