Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni 2 nap...

Hogy tudnék lefogyni 2 nap alatt másfél kilot?

Figyelt kérdés
Egyszeri alkalom lenne , és tudom hogy utána visszajön , de hogy lehetne?
2017. máj. 24. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vágd le a fél kezed, vagy fújd ki az agyad az orrodon át...

Ez a dolog nem lehetséges.

2017. máj. 24. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehetetlen. Max egy het alatt
2017. máj. 24. 20:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem eszem addig , akkor sem ? 😐
2017. máj. 24. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor. is max fel kg
2017. máj. 24. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
😨
2017. máj. 24. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Vízből lazán le tud menni ennyi. Kevés evés, az is szénhidrátszegény, extrém esetben kevés ivás is... De esélyes, hogy a szénhidrátszegény étrend is elég, nekem anno 2 nap alatt -2 kiló ment vízből, kalóriadeficit nélkül. Ha több az izom, s edz is az ember, főleg sikeres, a glikogénraktárak lemerülnek és sok vizet vesztünk így.
2017. máj. 24. 23:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺
2017. máj. 25. 05:43
 8/11 anonim ***** válasza:
ezzel elkestel.
2017. máj. 25. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen kérdéseket. Hány nap alatt tudnék X kg-ot lefogyni, mert sürget az idő?... Édesdrágakicsinkócsillagom... Gondolom 1- fél év alatt nem tudtad, h mostanra kicsit jobban kellene kinézned? Tudod, ha évek alatt sz**rtál bele, h h nézel ki, azt nem most fogod megváltoztatni. A hízáshoz is idő kellett míg felszedted a nem kívánt kilókat, a fogyáshoz is kell. Javaslom, h máskor légy körültekintőbb, és ha tudod, h nem olyan az anyagcseréd, h bármit ehetsz, akkor ne 2 nap alatt akard megváltani a világot!
2017. máj. 25. 12:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszke

Versenyre akarok lefogyni , mivel nem férek bele a súlycsoportomba..

Annyira azért nem érdekel hány kg vagyok , érdekelne akkor tudnám hogyan kell lefogyni , stb..

Írtam , hogy egyszeri alkalom , nem tudom mit akadtok ki , és egy ilyen oldalon legalább egyszer tűrtőztetni magatokat , ha már lehet kérdést feltenni ugye....

2017. máj. 26. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!