Valaki, aki átment már ezen? Másfél éve szeretnék normálisan lefogyni, de eddig nem egészen megy.
Hasamból elég sok felesleg lement már,igaz van még egy kicsi rajta,de a combom az kegyetlen,és nem is akar kisebb lenni.:( majdnem 80kilóról 67-8kilóra fogytam,de a combom csak egy nagyon kicsivel lett kisebb,és eléggé elszomorít.Alapból oda hízok először,és úgy látom soha nem fogom tudni leadni róla amit le kéne.
Aki ilyen helyzetben volt,és átküzdött tajta,szívesen beszélnék vele!
Amennyi nővel én beszéltem az elmúlt években..
Ezért van a következetes, alacsony inzulinszintet biztosító táplálkozás cukor és keményítőfogyasztás, tejfogyasztás lehetőleg kizárásával.
És akkor azért megy le, még combról is. De nem kell pálcika testre vágyni, mert irracionális, nem egészséges és sok speciális munka van vele, igazából nem elérhetetlen. Csak művészet az 'alkattól' eltérő testet varázsolni, és nem éppen konstruktív irányba befektetett energia, szerintem.
Helyette egészséges táplálkozás, egészséges önértékelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!