Hogyan kell ízes, finom rizst készíteni rizsfőzőben?
Figyelt kérdés
az enyem nagyon iztelen, sot, vegetat nem hasznaltam2017. máj. 22. 12:53
1/5 anonim válasza:
Akkor mitől legyen jó, ha meg se sózod? Plusz ott a rizs fajtája is. Nincs sivár alapanyag, ami az eszköz miatt mágikusan finom lesz...
2/5 anonim válasza:
Jó fajta rizs és megfelelő fűszerek.
A rizsfőzőben pont az a remek, hogy akár már egy kevés sóval is finomra főzi, de hozzákeverhetsz sáfrányt, curryt, borsot, vegetát, akár földimogyorót, kesudiót vagy mazsolát, zöldségeket, mint mondjuk a sárgarépa vagy zöldborsó.
3/5 A kérdező kommentje:
tettem hozza repat, uj hagymat, zoldseg kevereket....
ha vegetat hasznalok attol nem rontom el azt, h egeszseges legyen? tehetek hozza egy evokanal oljat is, hogy ne ragadjon ossze?
a rizst nemetben vettem, pennys,de megis jonak tunik. zacskozot, porcios
valami hasonlo, csak nem kimondottan hosszu, normal meretu rizs szem
2017. máj. 22. 14:06
5/5 anonim válasza:
De ez igazából úgynevezett "gyorsrizs", amit elvileg zacskóban kell csak kifőzni. Ha már van rizsfőződ, akkor nem érdemes ezt venni, mert gyengébb minőség, mint egy normális, kilós zacsiban megvehető rizs. Attól lesz finom, hogy keveredik a zöldségekkel és mivel nem kezelik mindenféle fényezőanyaggal meg egyébbel, beveszi az ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!