Pár nap folyamatos zabáláson vagyok túl. Lenne pár kérdésem a visszaállással kapcsolatban. (? )
szerintem pár napból semmi bajod nem származik, ez azért annyira nem nyom sokat a latban :D a paramétereid szerint én tökre csinosnak képzellek el, mivel a magasságom meg a súlyom 163 cm és 58 kg és még duci sem vagyok :D bár strand alakért most én is teszek valamit még :D na szóval szerintem ez egyáltalán nem számottevő mennyiség,mivel edzel normálisan meg most azzal, hogy keményebben edzel a nyári alakodért, szerintem ha fel is szedtél valamit, le is adod egyből. ne ijedj meg, ez tök normális, ha pár ilyen napon csak úgy mindent kajál az ember :D néha az is kell
mellesleg egyébként azt szeretném megkérdezni, hogy hova jársz suliba? :D nagyon impozánsnak találom ezt az iskolai rendezvényt
Legrosszabb esetben max. 1 kg ami esetleg zsír felmehetett rád, a többi víz+ étel ami még nem távozott.
Állj vissza a megszokott étrendre. Esetleg egy-két napig picit menj alá. Egy hét múlva, ha kiment a víz és kitisztultak a beleid, látni fogod, hogy mennyire állt vissza a súlyod.
De nem kell nagyon aggódnod, csak a lényeg, hogy most egy ideig semmi csalás.
Csak az elejét olvastam a számokkal. Maximum 60 dkg zsír lehet, de ez tényleg a maximum, feltételezve, hogy a kereted pont a súlytartó szintet jelenti, annyit mozogtál, mint addig... Hogy mit ettél, az nem számít olyan sokat, bár van, akinek bekavar, de ugye, a semmiből nem lesz energia, szóval 60 dkg zsírszövet energiatartalmából képtelenség egy kiló zsírt felszedni...
Nem aggódnék, ráadásul én a te esetedben automatikusan kevesebbet ennék a következő napokban (nem mindig, de általában ez a helyzet, főleg, ha csak jóllakásig eszem).
Ennyi miatt igazán felesleges aggódni, nem látszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!