S. O. S KÖVÉR VAGYOK? Tudtok olyan testmozgást amivel könnyen, gyorsan letudnék fogyni + hogy milyen ételeket ne fogyasszak vagy csak keveset fogyasszak?
153 cm és 63 kg vagyok.
Szerintetek az nagyon sok?
50kg lenne az átlagos.
fogyhatsz gyorsan sokat de az hamar vissza is jön. Mozogj, próbálj meg egy nap csak 1200 kapóriát bevinni, ha lehet inkább sokszor egyél keveset, illetve igyál sok folyadékot.
Nagyjából ennyi a fogyás titka, viszont, mint szokták mondani: a háborúhoz három dolog kell: pénz,pénz és pénz.
a fogyáshoz meg: mozgás,mozgás és mozgás.
Ne egyél 6 után, figyelj arra, hogy az étrended változatos legyen.
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
Szerintem is túl sok a 63 kg és az 50 kg lenne az ideális ezért igyekezni is fogok,hogy leadjam a sok sok + kilót
Ő így nem tetszik magának, hadd kérjen tanácsot, az első útja legalább nem plasztikai sebészhez vezet, nem esik mély depibe azért mert nem tökéletes az alakja, hanem tenni akar a jobbért, és ez becsülendő.
Szerintem ő maga is el tudja dönteni, mit szeretne, vagy talán nem akar odáig eljutni, hogy már mozdulni sem tud. (Jó tulzásba estem bocsii)
Nem baj amit írtál nem haragszom,de most komolyan szerinted nem vagyok nagyon kövér a 153 cm és a 63 kg -mal?Lehet,hogy vannak nálam kövérebbek is,de nekem folyton mindenki azt mondja,hogy milyen kövér vagyok.(barátok,egy kicsit a családom)
Magam miatt akarok lefogyni,hogy végre ne kövérnek lássam magamat.Olyan rosszul érzem magamat a sovány barátnőim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!