Mennyi ido szukseges ennek megvalositasahoz?
Figyelt kérdés
153cm 65 kg 16eves lany vagyok.
1ev alatt 13kg jott fel ram,rettenetes..
ha kevesebbet eszem es kerulom a cukros uditoket, a tesztafeleket es a hasonlo dolgokat (kiveve peksuti!) es napi 20perc intenziv ugrokotel, majd a nap masik feleben csak 10perc ugrokotel akkor mennyit lehet fogyni 2honap alatt? Igen a fo kerdes nem ez volt csak az jott hamarabb
Es! Fenekre ezek mennyire hatasosak es mennyi ido mulva latszik kb? - 150guggolas 30-30kitores sulyzoval elore is koszi
2017. máj. 19. 22:51
1/6 anonim 

válasza:

Azon az étrenden még volna mit csiszolni!
Az edzés pedig nem nagyon fog meglátszani.
2 hónap alatt én olyan 5-10 kiló mínuszt tippelnék.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2017. máj. 20. 07:11
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek kotekvo lenni mert nem ez a celom, csak elolvastam ahogyan irtad es...:D nemis veszem inkabb sertesnek neharagudj.:)
2017. máj. 22. 21:53
4/6 anonim 

válasza:

Sziaa ,én 12 éves vagyok . Kalóriabázishoz nem lenne kedved ? Nagyon sokat segít ,hidd el
5/6 A kérdező kommentje:
De édes vagy utolsó! :)) Használom én is! Köszönöm:)
2017. jún. 22. 00:05
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!!! :))
2017. júl. 5. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!