SOS! Mit csináljak? Nem megy a napi 5-6 étkezés.
Figyelt kérdés
Nem megy a napi 5-6 étkezés. Ha már naponta 4szer eszem is, soknak számít. Nem tudom miért. Régebben napi 2szer ettem, de nem fogytam semmit. Aztán próbálok most ráálni a "többször keveset" módszerre, de valami nem jó... Ha elkezdek enni, akkor általába többet eszem, mint amennyit eltervezek. Utána meg bűntudatom van. Pedig nagyon szeretnék 1 hónap alatt 4 kilót leadni. Mit csináljak, hogy sokszor keveset tudjak enni?2010. máj. 16. 18:33
2/4 anonim válasza:
Előző nap este oszd el ételhordókba az adagokat?
4/4 anonim válasza:
Na igen! Szerintem nem mindenkinek való ez a sok étkezés, legalábbis én is falánk vagyok, és ezektől a kis adagoktól csak még éhesebb leszek.
Így maradok a napi 3-4 étkezésnél, az is egészséges.
Ha neked jobban menne így, akkor elég ha ezt a 3-4et betartod. Ez még ugyanúgy megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!