Sikerülne e így lefogynom 13 évesen?
13 évesen még nem annyira ajánlom a fogyókúrát. Reggel mindig normálisan egyél! A reggeli az fontos!
Ne egyél sok cukros ételt. Az üdítőt, kólát, meg az ilyen sz@rokat egyáltalán ne fogyaszd. Csoki is csak mértékkel. Csipszről, gyorskajákról is szokj le. Többször egyél keveset. Naponta 5x fél adagokat kb. IGYÁL SOK VIZET!! (megtöltessz egy 1,5 literes üveget és azt délután megiszod. Délelőtt a suliban is legalább fél litert.)
Én sportnak a SPINNINGet javasolnám (heti 1x járok és kb fél év alatt 3 nadrág méretet fogytam). Szinte minden edzőteremben tartanak órát. Ha nem akkor is van fittnesbicikli. 1 óra tekerés (persze előtte azért alaposan olvasd utána, hogy hogy kell helyesen csinálni, de jobb ha inkább órára jársz). Nálunk 600Ft 1 óra, edző tartja. Nagyon javaslom, fogysz és megerősíti a lábizmot, fenékizmot és a tartó izmokat is.
Vagy olcsóbb megoldás ha eljárást futni az utcán. De akkor normális futócipőbe menj, mert az aszfalt nem tesz jót a bokádnak.
A lényeg, hogy csinálja valamit. 2 év múlva hálás leszel magadnak, hogy csináltad és megerősödtél, lefogytál. Hidd el, saját tapasztalat. Hajrá! Meg tudod csinálni!
15/L.
#1-es vagyok. Itt egy challenge. Ezt is érdemes megcsinálni. Ha megcsinálsz egyet keress másikat és a saját edzettségi szinteden kezzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!