Hogyan tudnék izmosodni, vagy fogyni?
Figyelt kérdés
nem tudom hogyan fogalmszzam meg, ugyhogy ha valamit nem ertetek azert nehari:)
szoval en igazabol fogyni, de meginkabb izmosodni szeretnek, mivek egy normalis fekvotamaszt nem tudok megcsinalni (egyet sem) es ezt borzasztoan cikinek erzem. Viszont az edzoterembe nem szeretnek jarni, mert nem engedhetjuk meg magunknak, es sajnos azt sem, hogy valami olyan etrend valtozast vigyek vegbe ami dragabb:) otletek akkor, hogy otthon tudjak valamit csinalni?:D
2017. máj. 9. 11:36
1/7 A kérdező kommentje:
szegyenlos*
2017. máj. 9. 11:37
2/7 anonim válasza:
Most akkor súlyfelesleged van?Vagy csontváz kategória vagy?
3/7 A kérdező kommentje:
hat 164cmhez a 70 kilo szerintem sulyfelesleg:D
2017. máj. 9. 11:47
4/7 anonim válasza:
Igen,az soknak tűnik.Hány éves vagy?
5/7 Bebu01 válasza:
Peddig edzés nélkül nem lesz semmi.
6/7 anonim válasza:
Otthon is edzhetsz, saját testsúllyal és súlyzókkal is.
Legyen jó étrended s egyél eleinte kalóriadeficitben, aztán majd tömegelhetsz. Kezdőként szálkásításkor is jöhet fel izom, ha edzel.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:) es 16 vagyok:D
2017. máj. 9. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!