Egy nyár alatt -10 kg lehetséges?
162cm/60 kg vagyok.
Voltam már 16 évesen 90 kg is, igen.
Most vagyok 21 éves és ami lement legnagyobb súly felesleg (25kg) az nagyon hirtelen kb 4 hónap alatt. Zöldség gyümölcs és fehérje/rizs ezt ettem ebben a pár hónapban, mellette setalgattam és turazgattam.. Nagy súlyfelesleg hamar lement, utána már csak szép lassan ment, egyre lassabban le úgy 10 kg.
Nem vagyok megelégedve, bár a házi orvosom szerint nem kell már többet fogyni.
Utóbbi 3 évben rendszeresen biciklizek és néha futok amikor nem vagyok lusta kedvemben.
Azóta már nem koplalok mint régen, nagyjából normálisan etkezrk.
Reggel mindenféle turmixok, delben normális ebéd( csak kisebb adagban, mint amit más eszik meg ) este vacsira általában ugyanaz mint ebédre csak meg kevesebb vagy egy muzli szelet. Egyébként rengeteg salátát eszek.
Itt a fogyás megállt úgy másfél éve.
Szeretnek a nyaron 10 kg mínuszt meg leadni.
Valaki hozzáértő válaszolna nekem hogy mit lehetne meg tenni?
Elhatároztam hogy október kornEkere úgy nézzek ki ahogy szeretnek.
Nem vagyok kover de a belső combom összeér, a karom lötyög ( igaz annak a fele bőr )
Ha eszek egy falatot a hasam is mint egy hordó és az arcom is puffedt.
Más testreszemmel nagyon nincs probléma, inkább ezekre hizok.
Először gratulálok, te már így is sokkal többet tettél magadért és a testedért, mint az itt kérdezők 95%-a.
Szerintem a 10 kg októberig reális, bár inkább azt javasolnám, hogy most már a tükröt nézd, mert a kilók kevésbé számítanak nálad, hiszen a súlyod már nagyjából normális.
A helyedben kondizni kezdenék, mert egy picike izom is sokat segít a bőröd állapotán, illetve az izomtömeg növelése segít a fogyásban és az anyagcsere rendezésében. Heti 3-4 alkalmat szoktak javasolni, elég sok edzésterv van a neten vagy itt a testépítés topikban.
Kaja terén szerintem nincs más hátra, mint a kalória- és makrószámolás. A saláta kiváló, mellé mindenféle húsok mehetnek, tojás, ha bírod akkor tejtermékek. De a kulcs az, hogy legyél kalóriadeficitben. Mivel mozogsz, ezért nem kell nagyon lemenned, 1300-1400 kcal simán mehet aztán meglátod, hogy alakul a súlyod. Ha a kondit is elkezded, akkor emelt mennyiségű fehérjét egyél (1,5-2 g/ttkg).
Egy kis türelem (ami láthatóan neked van) és némi próbálkozás eredményre vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!