Lehetséges ebből az alakból nyárig jó alakot csinálni? Ha igen milyen gyakorlatokat csináljak, stb. Kép lent.
Figyelt kérdés
Egyébként 19 éves vagyok, 168 cm, kg-t nem írok, kiváncsi vagyok mennyinek látszok nagyjából.
2015. febr. 23. 21:57
3/22 anonim válasza:
Kevesebb kiló. Ennyi kilósan én jóval szélesebb voltam melltől lefelé. Szerintem.
4/22 A kérdező kommentje:
Reméltem hogy nem látszok annyinak.De egyebkent igen,59-60 kg körül vagyok. Hogyan tudnék legalább 5 kg-t fogyni? Már mindent próbáltam, 15-t sikerult 2-3 kg sajnos visszajött, de ez alá nem bírok menni. :(
2015. febr. 23. 22:22
5/22 anonim válasza:
De szerintem jó alakod van,miért akarsz vékonyabb lenni?
Pont annyi hasad van,amire még nem mondják, hogy duci meg telt.
Szép, arányos a tested,mi neked a jó alak,ha nem ez?
6/22 anonim válasza:
Ne akarj jobban lefogyni, nagyon jo alakod van. Szerintem kb 55 kilonak nezel ki. Ha n vagy elegedett akkor se fogyni akarj, csak dolgozz ra jobban a hasizmodra. Gyakorlatot nem tudok, bocsi
7/22 anonim válasza:
Szerintem is 55 kg-nak nézel ki.
9/22 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat! :) itt a jóidő, mostmár futni is tudok,aztán majd csak alakul még.
2015. febr. 23. 23:27
10/22 anonim válasza:
Szerintem ne akarj fogyni,nagyon csinos vagy!Sportolj amennyit jól esik,se nem kell fogynod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!