Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt mindegy, hogy...

Fogyókúra alatt mindegy, hogy mit eszek?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy csokit eszem, vagy pl. joghurtot vacsorára/nasinak, ha kereten belül maradok?

2017. máj. 1. 16:18
 1/6 anonim válasza:
38%
Igazábol annyira nem mindegy,mert hizlaló ételek,de ha megvan utána a megfelelő testmozgás akkor bele fér néha néha,de a legfontosabb a testmozgás,és ha végleges eredményt akarsz elérni akkor az egészséges életmód,de koplalás eszedbe se jusson mert azzal nem jutsz semmire,csak arra hogy teljesen elgyöngül a szervezeted
2017. máj. 1. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én csináltam ezt a módszert. Nem ment.

Az a baj a csokival és a hasonló ételekkel, hogy rengeteg kalóriát tartalmaznak, de nem laktatnak, emiatt folyton éhes voltam, de a keretből meg kicsúsztam. Inkább étkezz egészségesen, több haszna van.

2017. máj. 1. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Ha magas a vércukorszint, akkor nincs zsírbontás
2017. máj. 1. 17:02
 4/6 anonim válasza:
100%
Nekem ez is bevált. Ettem chipset, csokit, péksütit, főtt húsokat, zöldséget, szóval mindent. Viszont mindenből keveset és így sokat fogytam.
2017. máj. 1. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sokadszorra:

Fogyás csak mennyiségi kérdés; az egészség és a jó közérzet a minőségi.

2017. máj. 1. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem fontos az egészségünk s csak a kalóriákat, fogyást nézzük...

Van, akinek mindegy, mert minden kalória egyformán laktatja. Lehet a reggelije merő gyors cukor vagy 8 tojásos rántotta, egyformán kihúzza vele a fél napot... Ez azt hiszem, ritka, de létezik.

S van, akinek nagyon nem mindegy. Én pl. minden szénhidrátbombát nagy ívben kerülök, ha fogyni akarok, mert úgyis éhes maradok tőlük, sőt néha direkt éhesebbé, esetleg fegyelmezetlenebbé tesznek (pedig abban eleve sem vagyok jó). Van, akit a térfogat laktat vagy a rost... Jó, nem kizárólag, nyilván, de segít. Nekem ezek minimálisan, szinte csak a nem szénhidrátból származó kalória számít, de azért az étel elosztása is.

De ha az ember nagyon elszánt, fegyelmezett vagy könnyen jóllakik, akkor bármivel lefogyhat. Pl. én nem lakom jól könnyen, de ha keményen elhatároznám, hogy csak 2:00 és 2:10 közt eszem s ezt be is tartanám, akkor szinte bizonyos, hogy lefogynék mézes-vajas kenyérrel is. Hogy hogyan érezném magam s mennyi izmot vesztenék, az más lapra tartozik, persze.

Van, akinek vacsorára a kis semmi is elég, mások ettől éjjel felzabálják a hűtőt, szóval a joghurt is lehet átkozottul rossz ötlet. Az szinte csak víz. Nasinak OK lehet, de vacsorának keveseknél működhet.

2017. máj. 1. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!