Fogyókúra szempontjából mindegy, hogy kenyeret vagy zsemlét eszek? Ugyanolyan rossz mindkettő?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 20:00
1/8 anonim válasza:
Igen, lényegtelen. Egy zsemle 150 kalória, egy abonett meg 20.
2/8 anonim válasza:
Vegyél teljes kiőrlésű kenyeret és zsemlét.
3/8 anonim válasza:
Hiába 20 kalória egy abonett,ki az aki jól lakik egy db abonettel? Egy zseméltől már jól lehet lakni,egy kis csirkemellsonkával és zöldségekkel.Nem beszélve arról hogy legalább finom. Az abonettnek meg olyan vacak íze van,hogy én csak még éhesebb leszek tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
igen, egy zsömlével jól tudok lakni, teszek bele egy cs. sonkát és egy kis margarint és cső.
2012. jan. 12. 20:13
5/8 anonim válasza:
Esetleg lehet két nyomorult abonettet is enni, csirkemell sonkával és zöldségekkel.
6/8 anonim válasza:
Sőőőt lehet négyet is enni csirkemellsonkával meg salival, sőt még pufirizst és pufibúzát is lehet enni zsömle helyett ;)
7/8 anonim válasza:
bufibúza csirkemellsonkával? Szerintem ritka egy undormány! akkor más inkább az a picike vékony normális toast kenyér!
8/8 anonim válasza:
Egy zsömle 130 kcal. Habár ezekben a mai felfújt zsemlékben alig van anyag, így lehet, hogy csak 100 kcal. Kenyérnél fogalmam sincs, hogy hány kcal egy szelet, meg nyilván attól is függ, hogy mennyire vastag vagy vékony, d ez is biztos, hogy normál átlagember, aki suliba/melóba megy nap mint nap, nem fog nekállni patikamérleggel méricskélni meg grammokat számlálni, szóval én azért szavazok a zsemlére, mert ott egyszerűbb a kcal-számlálás. A teljes kiűrlésűnek is ugyanannyi a kalóriaértéke, csak laktatóbb és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!