Strandolás menstruációval? Higiénia szempontjából nem rossz ez?
Én csak akkor szoktam ezt bevállalni, ha a végén vagyok, mert félő, hogy átázik a tampon, aztán húzom magam mögött a csíkot...
Egészség szempontjából, hát... nem ajánlott az biztos, mert nagyobb a fertőzésveszély.
Erősítem az első hozzászólót: sem termál sem szauna.
Jogosan aggódsz, nem higiénikus.
Valóban nem túl higiénikus, de én a Balatonon ezt tavaly nyáron megúsztam mindenféle probléma nélkül.
Lássuk be, a Balaton sem a tisztaságáról híres, tavaly pl. a rengeteg szúnyog miatt rendszeresen irtások voltak, aminek következtében a dölgött szúnyok ott lebegtek a víz tetején és még néhány dologgal lehetett találkozni. Nekem épp meg volt, de én annyira vízmániás vagyok, hogy ez sem érdekelt és többször is bementem a vízbe.
Az a fontos, hogy mielőtt bemész cseréld ki a tampont és amikor kijössz rögtön menj cseréni. Én max. 1 órát voltam bent egy tamponnal, utána napoztam, pihentem és később visszamentem még a vízbe. Fontos, hogy legyen nálad törlőkendő, zsebkendő, tusfürdő/szappan (esetleg kézfertőtlenítő), mert a strandokon nem mindig van.
Én úgy csináltam, hogy alaposan megmostam magam ott lent és a kezemet, kivettem a tampont, feltettem az újat, utána megint jó alapos kézmosás.
Én 3 nap voltam bent a vízben így, nem lett semmi bajom.
Valóban nem higiénikus, de már több száz nő volt strandon menzesz alatt úgy ,hogy nem lett baja.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!