Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Olyan rossz,...

Mit csináljak? Olyan rossz, hogy mindig feszengek mielőtt megjön?!

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy amikor tudom, hogy pár napon belül meg fog jönni (naptárt vezetek és pontosnak nevezhető a menzeszem +/- 2-3 nap), akkor már ugye használok tisztasági betétet, hogyha netalántán megjönne ne rögtön a fehérneműm legyen véres. És ha mondjuk folyásom van, vagy pisilnem kell vagy csak úgy minden ok nélkül időnként olyan érzés tör rám, mintha megjött volna. És amíg nem jutok el a mosdóba (pl. órán nem rohanhatok ki megnézni, hogy megjött-e vagy ha éppen hazafelé jövök vagy megyek valahova), addig ezen izgulok.

Aztán kiderül, hogy nem is jött meg. Közbe meg már azon stresszelem magam, hogy mi lesz ha átázok (sosem áztam át egyébként).

És mindig amikor megjön a menzeszem rájövök, hogy teljesen más amikor megjön és ha csak épp folyásom van vagy bármi, amit menzesznek gondolok. És ilyenkor az van az eszembe, hogy nem baj, következő hónapba már nem dőlök be ennek, pedig dehogynem.

Olyan cikinek érzem:( Ez normális? Vagy valami pszichés dolog lehet vagy mi?

16/L

2011. okt. 26. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

tök ugyanez velem is elő szokott fordulni. mostanában mondjuk már kevésbé, szerintem el fog múlni nálad is. szerintem tudatosítsd magadban, hogy mivel használsz betétet már előtte is, ezért ha meg is jön, nincs gond és teljesen felesleges feszengeni.

Cikinek nem ciki, ez van:)

22/L

2011. okt. 26. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem nekem is majd egyre inkább enyhülnek 'tünetek' :)
2011. okt. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!