Szenvedek, éhes vagyok, utálom ezt az érzést. Ti hogyan
teszitek túl magatokat ezen?
Arra gondolok, hogy ez azt jelenti, hogy nem hízok. Egyszerű. Tudom, hogy ha eszek akkor csak rosszabbul fogom magam érezni ezért elviselhető:)
(Just válasz a kérdésre. A "hülyevagyegyélrendesen" válaszok is nemsoká megjelennek)
2017. ápr. 29. 11:15
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 Elnézést, tényleg nincs jó kedvem az éhségtől. 🙂 Munkahelyen elviselhetőbb az állandó határidők miatt, de itthon sajnos "ráérek" ezen agyalni, illetve én alakítom a napirendemet.
Én azt vettem észre, hogy a langyos tea elmu lasztja az éhségem. Ezt esetleg kipróbálhatod.
Ill. én, ha nagyon éhes vagyok, de nem akarok enni, sportolok 10-20 percet.
2017. ápr. 29. 11:31
4/10 A kérdező kommentje:
Van nekünk is ellipszisjárónk, de most még nem tehetem meg, hogy lemenjek használni. Majd ha a gyerekek az apukájukkal "pihennek".
5/10 A kérdező kommentje:
Bár felülést végezhetek. Nagyon kezdő vagyok még. ☺
Ne így akarj fogyni hogy éhezteted magad. Mozogj és egyél de figyelj oda a kalóriákra és ennyi. Én ebédnél mindig jól bekajáltam, reggelinél pedig pont annyit ettem hogy ebédig túl éljem a napomat, vacsorára meg joghurtot ettem amit felturbóztam két nagy kanál müzlivel és persze ittam vizet napközbe jó 3 litert, és számoltam a kalóriákat, aszerint állítottam be hogy mennyit kell mozogjak és szépen apránként repültek le rólam a kilók.
2017. ápr. 29. 12:52
7/10 A kérdező kommentje:
Túl vagyok az ebéden, tényleg jól bekajáltam, de a reggeli csak müzli volt tejjel (azt lehet?), ma már nem ehetek semmi "rendes" ételt. Kávéval azért ki tudom húzni, de azt sem lehet mindig.
És miből gondoltad, hogy ez így működni fog?
Egyél naponta 4-5-ször, teljes hülyeség, amit művelsz magaddal.
2017. ápr. 29. 13:58
Úgy, hogy nem koplalunk... Mikor jönnek rá végre az emberek arra, hogy a fogyásba sem lehet ész nélkül beleugrani? ://
Ez egy külön szakma. Gondolom a mosógépednek se esnél neki csak úgy ad hoc. Mindegy, gyere be ebbe a FB csoportba, egy olyan csaj vezeti aki tudja is mit csinál, vannak étrendek, edzéstervek.
[link]
2017. ápr. 29. 14:17
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, kértem a felvételemet. Abszolút tudom, hogy a koplalás csak bumerángelven működik, pedig még csak túlsúlyos sem vagyok. (155/50). A "magasságomhoz" képest viszont tényleg nem kevés, 45 kg a cél. Csak most sürget az idő, osztálytalálkozóra megyek jövő szombaton, tudom, előbb kellett volna gondolkodni. :D (Már 1 hónapja tudom, hogy lesz :) )
Kapcsolódó kérdések: