Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szenvedek, éhes vagyok,...

Szenvedek, éhes vagyok, utálom ezt az érzést. Ti hogyan teszitek túl magatokat ezen?

Figyelt kérdés
Iszom a hülye vizet, de nem segít... A hangulatom is sz@r...
2017. ápr. 29. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Arra gondolok, hogy ez azt jelenti, hogy nem hízok. Egyszerű. Tudom, hogy ha eszek akkor csak rosszabbul fogom magam érezni ezért elviselhető:)

(Just válasz a kérdésre. A "hülyevagyegyélrendesen" válaszok is nemsoká megjelennek)

2017. ápr. 29. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 Elnézést, tényleg nincs jó kedvem az éhségtől. 🙂 Munkahelyen elviselhetőbb az állandó határidők miatt, de itthon sajnos "ráérek" ezen agyalni, illetve én alakítom a napirendemet.
2017. ápr. 29. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Én azt vettem észre, hogy a langyos tea elmu lasztja az éhségem. Ezt esetleg kipróbálhatod.

Ill. én, ha nagyon éhes vagyok, de nem akarok enni, sportolok 10-20 percet.

2017. ápr. 29. 11:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Van nekünk is ellipszisjárónk, de most még nem tehetem meg, hogy lemenjek használni. Majd ha a gyerekek az apukájukkal "pihennek".
2017. ápr. 29. 11:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Bár felülést végezhetek. Nagyon kezdő vagyok még. ☺
2017. ápr. 29. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne így akarj fogyni hogy éhezteted magad. Mozogj és egyél de figyelj oda a kalóriákra és ennyi. Én ebédnél mindig jól bekajáltam, reggelinél pedig pont annyit ettem hogy ebédig túl éljem a napomat, vacsorára meg joghurtot ettem amit felturbóztam két nagy kanál müzlivel és persze ittam vizet napközbe jó 3 litert, és számoltam a kalóriákat, aszerint állítottam be hogy mennyit kell mozogjak és szépen apránként repültek le rólam a kilók.
2017. ápr. 29. 12:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Túl vagyok az ebéden, tényleg jól bekajáltam, de a reggeli csak müzli volt tejjel (azt lehet?), ma már nem ehetek semmi "rendes" ételt. Kávéval azért ki tudom húzni, de azt sem lehet mindig.
2017. ápr. 29. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

És miből gondoltad, hogy ez így működni fog?

Egyél naponta 4-5-ször, teljes hülyeség, amit művelsz magaddal.

2017. ápr. 29. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy nem koplalunk... Mikor jönnek rá végre az emberek arra, hogy a fogyásba sem lehet ész nélkül beleugrani? ://

Ez egy külön szakma. Gondolom a mosógépednek se esnél neki csak úgy ad hoc. Mindegy, gyere be ebbe a FB csoportba, egy olyan csaj vezeti aki tudja is mit csinál, vannak étrendek, edzéstervek.

[link]

2017. ápr. 29. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, kértem a felvételemet. Abszolút tudom, hogy a koplalás csak bumerángelven működik, pedig még csak túlsúlyos sem vagyok. (155/50). A "magasságomhoz" képest viszont tényleg nem kevés, 45 kg a cél. Csak most sürget az idő, osztálytalálkozóra megyek jövő szombaton, tudom, előbb kellett volna gondolkodni. :D (Már 1 hónapja tudom, hogy lesz :) )
2017. ápr. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!