Olyan nehéz a fogyókúra kezdete. Titeket mi motivált? El tudtátok magatokat képzelni vékonyan?
Egyszer már lefogytam de akkor egy elég erős lelki fájdalom miatt nem ettem valami sokat és 3 kiló le is ment 3 hét alatt. Ezzel hozzászoktam ahhoz, hogy nem ettem annyit mint ezelőtt és könnyebb volt belekezdeni az odafigyelésbe. Meg ugye már picit fogytam is és ez tetszett. Egy ruhamérettel már kevesebb voltam a bánatom miatt. :)
Ennek már 3 éve. Visszahíztam sajnos azt a 8 leadott kilót, sőt, többet is... Most szeretnék 16 kilót leadni. Tegnap kezdtem megint életmódot váltani. Tudom, hogy kell, ezek megvannak, hiszen egyszer már sikerült, de basszus olyan nehéz :/ Annyira nem motivál az, amit nem kapok meg azonnal... Egy hónap minimum kell ahhoz, hogy látványos legyen, meg nehéz hozzászokni ehhez az étrendhez. Én úgy szeretek enni, hogy napi 2x valami jól eltelítő zsírosat, meg nem olyan egyszerű odafigyelni, hogy akkor most pontosan mit szabad és mit nem.
Szóval a várakozás nem motivál!
Ötletek?
L
Nos, én évek után sem látok nagy változást (bár kilóban van), ez tényleg nem valami motiváló. Én egészségtudatosságból fogytam, olyan étrenddel, ami jobban esett, mint a régi.
Napi kétszer laktató zsírosat enni teljesen jó fogyáshoz, már akinek, persze, de nekem speciel kizárólag így megy :) Vagy sehogy.
Nyilván ne olyan kényszeríts magadra, ami neked nem jó. Persze ha a vágyaid egészségtelen életmód irányába mutatnak, akkor változz, az ember ízlése sokat tud változni.
Nézz rá a botorkáló, görbe hátú nyugdíjasokra, akik óriás táskákban cipelik haza az aznapi kajáravalót, és ugyanúgy étkeznek, mint most Te.
Na, ők nem bíznak a saját testükben. Azt hiszik, ha nem kajálnak be jól, másnapra elfogynak. Azt hiszik, hogy rajtuk csak a pirulák, meg az orvosok tudnak segíteni.
Pedig annyira, de annyira egyszerű, amit tenniük kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!