Akinek problémája van, étkezési zavara van (anorexia, bulimia) : hogyan bírjátok ki, hogy ne nyúljatok a frigóhoz? Akinek falásrohama van, mennyi ideig tart?
Ha falásrohamotok van, mennyi idő alatt csináljátok?
Akik egyedül vannak: hogyan bírjátok ki, hogy ne nyúljatok pl. a frigóhoz? Munkától függ? Vagyis sulitól?
Gimisek vagytok? Ha felnőttek, akkor egyedül laktok? Van barátotok?
23/l
Valahol jó ha van még éhségérzeted, nekem már abszolult nincs. Egyedül még könnyebb megállni, senki nem hív kajálni, simán kihagyhatok étkezéseket.
Egyébként meg ha normálisan ennél 4 óránként, meglenne a napi energiaszükségleted, akkor a falásrohamok is eltűnének. Plusz az evészavarosok kórházi kezelése egy pokol, ha jót akkarsz magadnak keresel segítséget, amíg nem késő.
Én érzek éhséget, de ha várok kicsit és átesek a 'holtponton', amikor nagyon éhes vagyok utána megint nem leszek az.
Legtöbbször amúgy elég kitartó vagyok és nem nyúlok a 'tiltott' kajáimhoz, de volt párszor, hogy betelt a pohár és hiába mondott bármit az agyam, tiltakoztam, mintha nem is én parancsoltam volna a testemnek, csak ettem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!