Aki nem hajlamos hizasra es koplaltatta magat, az mostantol szamitson hizasra? 15/L
Nem akarok hizni!
Koplaltattam magam 8 honapig (nagyon keveset ettem)
loplalasi menum:
-Reggeli:teljes kiorlesu kenyer
-Iskolaba: 2 alma+5 db. teli szalami+sajt
-Ebed: 1 db csirkecomb 4 nagy kanal koret hozza
Uzsonnara:1 db banan
Vacsi: kihagytam
vagy ha meg is ettem vmit akkor peksutit vagy teljes kiorlesu kenyeret ettem.
Amikor nem koplaltam
akkor majdnem ilyen volt a menum csak:
majdnem minden nap megettem 1 tabla csokit vagy sutit netan kekszet vagy eppen napolyit. (Egy talnyit)
gyumolcs ugyanaz.
Reggeli:peksuti
Iskolaba +1 db szendvicset
Ebedre:2 vagy 3 db csirkecombot plusszba jo nagy rakas korettel (1 vagy 2 talnyi)
Vacsorara:feher kenyeret
Ekkor 52 kg voltam
Mostani menum:
mostani étkezésem;
Reggeli:Péksüti
Iskolaba: banán+sajt+tarja
Ebéd; 1 db. csirkehús 6 nagy kanál körettel
Uzsi; 1 vagy 2 db gyümölcs
+vmilyen süti
Vacsi; péksüti,teljes kiörlésű kenyér netán tojásrántotta.
155/47 kg most
Lelassult az anyagcserem? Hogyan gyorsitsam fel,hogy ne hizzak? Ne hizzak vissza tobbet,mint amennyit leadtam! Mar hajlamos vagyok a hizasra?
Jaajj,tiszta ideg vagyok! Segitsetek,kerlek!
Sokadik xD
Na de nyugiii...nem kérdezem meg többször! :D
A koplalási menüddel én híznék lazán xD (elcsesztem magam a 400kcal/nap evéssel és nem bírok leállni)
De amúgy nem értem, hogy mi ez a kismillió süti...minek? Miért nem eszel egészségesen. Nem is fognád fel koplalásnak, ha ennél tojást, sajtot, zöldségeket, értelmes leveseket, főttételt. Sok víz + sport. Nem értem miért olyan kivitelezhetetlen. Egyszer egy héten meg csinálhatsz valami reformsütit van egy halom recept a neten. Az is rejtély, hogy miért vacsorára eszed a tojást.
Azt javaslom, hogy mielőtt bármit is teszel a testeddel és bármit teszel bele olvasgass és tájékozódj. Nem fogsz így sem horribilisen visszahízni, mert eléggé fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!