Hogy tudnék minél hamarabb lefogyni?
Tanulj meg táplálkozni, hogy a szervezetednek ne legyen oka zsírt tartalékolni!
Tanuld meg mik a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, melyikből milyen fajták vannak, melyik mire jó, mit szabad, mit nem. Mi a GI érték, miért fontos a gyors anyagcsere, hogyan lehet felpörgetni, mi aerob, anaerob és kardio edzés... Vedd ezekre a fáradtságot, vagy higgy a csodaszereknek és a sok hülyeségnek amit a tudatlanok összehordanak masszázsövről, fogyitabikákról, csodadiétákról (90 napos, level, vízkúra, léböjt, káposztadiéta, pics@f@szom klinika diéták, 13 napos barmoság,) valamint olyan zsenilális dolgokról, minthogy a zsírból izmot lehet csinálni, a hasazástól lemegy a hasadról a zsír, létezik helyi zsírégetés stb...
Én javasolnám a kenyér és pékáruk nomeg a cukor kivonását az étrendedből amíg diétázol. Én olcsóbb abonettet ettem kenyér helyett és elhagytam minden péksütit ( sima abonett nekem drága volt, ezért dm-ben vettem vagy tesco auchan v más bolt). Tésztát ettem,de csak módjával. Teát v limonádét édesítővel ittam.
Reggelire mindent úgy csináltam, mint máskor csak zsemle/kenyér helyett abonettet kentem meg májkrémmel/vajjal rá felvágott esetleg sajt + zöldség.
Ebédre azt amit szoktam csak kicsivel kevesebbet.
Vacsi hasonló, mint reggeli csak váltogattam a felvágottakat...
Nem volt rövid idő míg lementek a kilók, de tartósan távoztak a zsírpárnák. Kb 4-5 hónap alatt ment le 8kg.
Viszont, minden embernek másféle diéta jön be, ezt ne feledd.
16.03 ne haragudj, de ez a "minden embernek más diéta jön be" egy iszonyat nagy butaság!!! Az emberek 99%-ának nincsenek pajzsmirigy vagy egyéb gondjai, így aztán a szervezetük teljesen ugyanúgy működik...
Megvan a fehérjeigény testsúly és életmód szerint, ugyanígy megvan a zsír és szénhidrát igény is. Kalóriadeficitet kell elérni úgy, hogy mellette minden tápanyagot megadunk amire szükség van, és semmi olyat nem eszünk meg ami hátráltatja a zsírleadást.
Ez mindenkinél ugyanúgy működik. Tudod, mint az autóknál... mindegyiknek kell olaj, benzin, víz, csak teljesítménytől, súlytól, használattól függ, hogy mennyi... De az alapok ugyanazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!