Hogyan tudnék lefogyni/ledolgozni a zsírt minél hamarabb?
az a baj hogy úgy érzem kezdek "hurkává" válni.Van zsír a hasamon és az oldalamon,nagyon ronda amikor előredőlök,mert akkor így összegöngyölődik vagy nemtudom hogy mondjam.
Szóval az a helyzet,hogy futni fogok járni délután,utána nyújtás,igyekszem keveset enni,úgy eszem hogy egy nagy 4-5x közepes adagot.Néha eszek zacskós kaját,tudom hogy nem tesz túl jót,próbálok leszokni róla.
160 cm és 44-46 kg vagyok,ez az átlag testsúly a koromban de mégis nagy a zsírréteg a hasamon és ettől csúnya leszek,még a strandon is szégyellem magam fürdőruhában olyan vagyok mint egy viziló.
Még javaslatokat tudtok adni a fogyáshoz vagy a zsír ledolgozásához(nem tudom pontosan hogy is van ez,ezért írok 2 féle dolgot)?Lehetőleg a nyarat már háj nélkül szeretném kezdeni :-)
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!