Hogyan tudnék lefogyni minél hamarabb?
Tudnátok javasolni valamilyen fogkúrát,amivel kb 3hónap alatt[vagy kevesebb idő alatt] le tudnék fogyni 5-10kg-t?
Természetesen mozgok is mellette.
Míly szigor :D
én megértettem, nekem írhatnád, köszi :)
Nagyon egyszerű: mozgás + diéta, vagyis kcal és szénhidrátszámolás.
Én az elmúlt 3 hétben 4 kg-ot fogytam, amit én sokallok, úgyhogy megreformálom a napi penzumom. (Elsőre jól hangozhat, persze, hogy 4 kg-ot fogytam, de nem szeretném, ha a bőröm nem bírná.
Én úgy csináltam, hogy napi 5* eszem keveset, és fontos, hogy beleférjen napi 1300-1400 kcalba ill. 150gr. szénhidrátba.
Ez kb. így néz ki:
R: 2 szelet toast kenyér pirítósnak, vagy vajjal lekvárral (gyakorlatilag ez a napi bűnözésem :) ) + tejeskávé édesítővel
T: 1 alma, vagy ritkán egy gyümölcsjoghurt
E: bármit, de ne legyen benne kenyér, tészta, krumpli, rizs, tehát mondjuk egy tányér leves tészta nélkül, vagy/és kevés olaj hozzáadásával sütött fehérhús, zöldséggel pl.
U: tejeskávé édesítővel
V: szendvics (3 db) amit úgy készítek, mint bármilyen szendvicset, csak kenyér helyett kelkáposztalevelet használok (tehát feltekerem a kellevelet, benne a csirkemellsonkával, amit megkenek tormával, vagy pirosarannyal és teszek rá sajtot is.)
KB. ennyi, tehát a lényeg: nincs kenyér, tészta, krumpli, rizs
van viszont napi ötszöri étkezés.
Mozgás: pici gyerek mellett nehéz, de azért megpróbálok minél több közös kerékpározást beiktatni.
Kcal+ szénhidrátszámoláshoz ajánlom a kcal.hu oldalt!
Sok sikert és majd írd meg, hogy neked sikerült-e!
Üdv!
21:34-es vagyok
Ez a link... Biztos meg lehet csinálni, de a tested és az egészséged nem fogja neked ezt megköszönni. Ez biztos.
Egy hét alatt 4,5 kg? Mikor a még egészséges javaslat 0,5 kg/hét??? Ez a link vicc.
Ne akarjatok egy hónap alatt leadni 80kg! A türelem és a kitartás többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!