Ennyi idősen hogyan fogyhatok? Mit sportoljak?
Reggel-este guggolás, fekvőtámasz, felülés. Ha sokáig, és kitartóan csinálod, hidd el, lesz eredménye :) Minden nap 5-10-zel többet csinálsz.
Esetleg a faluban nem tudsz futni? Ha igen, akkor gondold ki, merre futsz, és akkor már mehet is. Csak ne úgy legyen, hogy "jaj elfáradtam, megállok", mert abból nem lesz semmi :) Kitartónak kell lenned, és akkor hidd el, össze fog jönni. Nem csak lefogysz, de egészséges is leszel még jó sokáig.
Próbáld meg azért megbeszélni a szüleiddel. Hogy te nem érzed magad jól a bőrödben, szeretnél lefogyni, meg amúgy is a barátaiddal mennél stb.
Ja, és próbálj meg kevesebb édességet enni. Tudom, nehéz, valamikor én is pár napra ráfüggök a csokira :D De egyszerűen csak jelentsd ki, hogy nem, te nem eszel semmi csokit, chipset, sütit. Itt is a kitartásról van szó.
Amúgy milyen magas vagy? Mert ha még pici, akkor nemsokára nőni fogsz, és eloszlik a testeden a súly.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!