Mennyi idő alatt fogyhatok normálisan 20 kg-ot? És hogyan? Mit egyek, mit sportoljak?
Adj magadnak több mint egy évet.
Hogyan? Teljes életstílus váltással, ami nem könnyű, hiszen az eddigi kalóriadús életvitelt fel kell adnod és eleinte bizony nem lesz könnyű. Az elvonási tünetek nagyon kínzóak lehetnek.
Itt sokmindent olvashatsz diétáról mit egyél meg mit nem.
Én egy életen át küszködöm a kilóimmal....sajnos az a fajta vagyok, ha nem mozgok, azonnal hízok és lusta vagyok de nagyon. Tavaly sikeresen leadtam 15 kg-t aminek a fele visszavándorolt a lustaságom miatt.
Beiratkoztam egy csoportba, ahol testreszabottan elmondták, mi az ajánlott és mi az ésszerű mennyiség. Hiszen a fogyást nem "diéta" kell, hogy elindítsa, hanem az agyad. A gondolkodásod kell, hogy megvátozzon és az bizony nem megy pillanatok alatt. Első hét hurrá....és aztan jönnek a megvonások amikről már írtam és igazából akkor kell erősnek lenned.
Azt tanultam meg, hogy bármit ehetek igazából, de csak mértékkel. Persze itt most nem a zsíroskenyérről van szó. Előnyben kell részesíteni a gyümölcsöket különösen a lédús, kevésbé savas gyümölcsöket és hát érzékeny búcsút kell venni a kenyértől, tésztaféléktől...ez nem azt jelenti, hogy tilos! Ez azt jelenti, ritkábban, kevesebbet. Napi egy szelet kenyér vagy egy zsemle...megmarad az életkedv. Víz. Sok-sok víz.
Ha husit ennél, részesítsd előnyben a csirkemellet és a pulykahusit. Nemcsak azért egészségesebb mert fehérhús, hanem azért is, mert zsírmentes. Ugyanakkor ahoz, hogy ne legyen szorulásod szükséged van zsírokra is. 2-3 kanálnyi oliva olaj bőven megteszi a sütéshez, főzéshez.
Nagyon fontos az adag. Én a kistányérom felét használtam...pl. jól lehet lakni 2 tojással nem kell 4. Hihetetlen, de igaz. Lassan jól megrágva kell az ételt elfogyasztani.
Sport. Semmiképpen sem szabad megterhelned a szervezeted még. Én - idétlenül látszik de nagyon bevált: gyorsgyaloglást csinálok. 2 hét alatt látom a változást mire végre ráadom a fejem...mindent megdolgoztat és csak rajtad múlik milyen intenzitással csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!