Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek latszik a labamon...

Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 16. 18:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
10/6. atlag alkat vagy. semmikep nem mondanam hogy sportolsz. de amugy mit csinalsz hogy ennyire kellene latszodjon az eredmeny?
2017. ápr. 18. 08:35
 42/44 anonim válasza:
Szerintem tökéletes ;)
2017. ápr. 18. 18:15
 43/44 anonim ***** válasza:

"Azzal pedig nem az intelligenciádról adsz tanúbizonyságot, hogy kihangsúlyozod jogot tanulsz. Diplomát szerezni könnyű, szakemberré válni nehéz. "

Erre muszáj reagálnom bocsi,szóval diplomát szerezni szerintem egyáltalán nem könnyű, DE semmi köze az intelligenciához és az életképességhez ezzel egyetértek.

Kérdező:

Igen flegma vagy csak nem tudom mire.

Egyrészt aki itt él az te vagy, ez a harmadik posztod amit észrevettem (ugyanabban a nadrágban mindig...)

pedig hébe-hóba járok csak fel gyk-ra a "kedvenc" topicomba csemegézni.

De,hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem,nem látszik,hogy sportolsz, egyáltalán.

2017. ápr. 19. 10:22
 44/44 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon vicces volt, ami itt megy :D

Kérdező, én egyáltalán nem vagyok nagy gyakoris, de a nadrágodról én is felismertelek, mert a képes kérdéseket általában mindig megnézem.

2017. ápr. 21. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!