Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )
Ti amúgy itt éltek? :)
Nagyon szánalmas kis életetek lehet ha minden áldott nap itt vagytok :)
Mert hogy én pár naponta oké de ti akkor minden nap?;)
na ez a szánalmas nem én :D
Te két naponta bámulod a gyakorit az nem szánalmas csak ha valaki minden nap végignézi a 10 új kérdést. Ééééértem.
Egyébként nem látszik. Rossz a szög, rossz a nadrágon a minta, minden rossz ezen a képen. Talán ha rövid nadrágban lennél és kb térdmagasságból fényképzenéd látszana de így nem.
Minden nap végig néz 10 kérdést."Áhhááá" akkor biztosan épp az ég akarta csak hogy összeussunk. :) 10 kérdés kb fél óra ( nagyon max )
Mily fura hogy épp egyszerre vagyunk itt :D
Jaj istenem szánalmas ez az egész gyakori amúgy :)
#16 Köszi. :-) Dolgozok rajta, nem a szél fújta oda. :-D
Kérdező! Az arcodból sürgősen vegyél vissza! Nyilván az a szánalmas, aki alapvetően segítő szándékkal van itt és nem te,aki idejön hülyét csinálni magából... Persze segítség csak annak jár,aki arra érdemes (ez sajnos a kisebbik része a kérdezőknek) és nem valami ordas baromságot böfög ide kérdésként. Ha nem tűnt volna fel, ez itt nem a fassbúk vagy más közösségi ganédomb. Oda annyi képet fosol fel magadról, amennyit akarsz.
Áh. Az enyém sokkal szexibb.XD
Amúgy viccelek. Én is gyúrok rá rendesen de nagyon lassan épül az izom. Szóval te se lepődj meg ha nem lászik egyből
HAHAHAHA:D
Mert ti nem most fostátok fel a lábaitokat ide és csináltatok magatokból hülyét:DD
jaj istenke :D
Sziasztok :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!