Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek latszik a labamon...

Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 16. 18:03
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Ti amúgy itt éltek? :)

Nagyon szánalmas kis életetek lehet ha minden áldott nap itt vagytok :)

Mert hogy én pár naponta oké de ti akkor minden nap?;)

na ez a szánalmas nem én :D

2017. ápr. 16. 19:44
 12/44 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, nem foglalkozz velük, szerintem szép a lábad, simizném egész nap :D
2017. ápr. 16. 19:46
 13/44 anonim ***** válasza:

Te két naponta bámulod a gyakorit az nem szánalmas csak ha valaki minden nap végignézi a 10 új kérdést. Ééééértem.

Egyébként nem látszik. Rossz a szög, rossz a nadrágon a minta, minden rossz ezen a képen. Talán ha rövid nadrágban lennél és kb térdmagasságból fényképzenéd látszana de így nem.

2017. ápr. 16. 21:14
 14/44 A kérdező kommentje:

Minden nap végig néz 10 kérdést."Áhhááá" akkor biztosan épp az ég akarta csak hogy összeussunk. :) 10 kérdés kb fél óra ( nagyon max )

Mily fura hogy épp egyszerre vagyunk itt :D

Jaj istenem szánalmas ez az egész gyakori amúgy :)

2017. ápr. 16. 21:19
 15/44 anonim ***** válasza:
96%
Akkor miért használod? Nem vagy képes elfogadni a kritikát, már sokszor tanácsolták neked, hogy nem jó szögből készülnek a képeid, plusz nem előnyős az öltözék sem az optimális véleménynyilívánításhoz. Szerintem ha sokan többször elmondják, akkor van benne valami. Amúgy ez tipikusan egy védekező mechanizmus, hogy mindennel baj van, minden hibás, mindenkinek a véleménye rossz, csak te pozitívan gyere ki a helyzetől, mint az áldozat, a jó, az egyetlen intelligens itt. Tény, hogy sokan bunkók itt, nyersen fejezik ki a véleményüket, de azért okos dolgokat mondanak, mert tapasztaltak, olvasottak és informáltak a témában, bármily nyersek megéri megfogadni a tanácsukat.
2017. ápr. 16. 21:24
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
8: Hmm, nem rossz! Végre egy férfi, aki nemcsak a vállával meg a karjával foglalkozik 😃
2017. ápr. 16. 22:30
 17/44 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyáltalán nem úgy néz ki mint aki sportol.
2017. ápr. 16. 23:09
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

#16 Köszi. :-) Dolgozok rajta, nem a szél fújta oda. :-D

Kérdező! Az arcodból sürgősen vegyél vissza! Nyilván az a szánalmas, aki alapvetően segítő szándékkal van itt és nem te,aki idejön hülyét csinálni magából... Persze segítség csak annak jár,aki arra érdemes (ez sajnos a kisebbik része a kérdezőknek) és nem valami ordas baromságot böfög ide kérdésként. Ha nem tűnt volna fel, ez itt nem a fassbúk vagy más közösségi ganédomb. Oda annyi képet fosol fel magadról, amennyit akarsz.

2017. ápr. 17. 07:13
 19/44 anonim ***** válasza:

Áh. Az enyém sokkal szexibb.XD

[link]

Amúgy viccelek. Én is gyúrok rá rendesen de nagyon lassan épül az izom. Szóval te se lepődj meg ha nem lászik egyből

2017. ápr. 17. 09:27
 20/44 A kérdező kommentje:

HAHAHAHA:D

Mert ti nem most fostátok fel a lábaitokat ide és csináltatok magatokból hülyét:DD

jaj istenke :D

Sziasztok :'DDD

2017. ápr. 17. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!