Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )
Hányszor is köszöntem már el? :)
Anyukád nem tanította meg hogyha valaki elköszön azzal lezártnak tekinti a beszélgetést? :)
Oké, oké.
Itt eldurvult a helyzet, kezdünk átesni a ló túloldalára.
A rossz szög, rossz beállás - pedig már el lett mondva más kérdésednél. Nyilván sokat ért már akkor is, ha még mindig ugyanúgy pózolsz...
Azzal pedig nem az intelligenciádról adsz tanúbizonyságot, hogy kihangsúlyozod jogot tanulsz. Diplomát szerezni könnyű, szakemberré válni nehéz.
Sőt, azzal sem hogy nőiességed mögé bújsz, ha konflikusba keveredsz. Attól, hogy nő vagy az igazságot még el kell viselned.
A várt látványos eredmény pedig nem hetek alatt következik be. Az eredményt magadnak kellene érezned nem pedig vadidegenek véleményére támaszkodni, egy olyan oldalon, ami számodra szánalmas.
Még mindig elköszöntem szerintem.. baj van a fejeddel? :)
Utolsónak.
Nyilván érzem.:D nem tudom hol látod leírva hogy én nem látom :D Engem az érdekel hogy kívülről is lehet-e látni :D
Illetve érdekelt volna ha értelmes emberek adtak volna véleményt :D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!