Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )
Jaj igen egyébként fantasztikus vagy hogy egy olyan LÁNNYAL hasonlíttatod össze a lábad aki 80 kg és túlsúlyos ( ergo az izomzat nehezebben kivehető )
Marha sok eszed van :D Igen hát az izommal együtt sajnos az ész nem nő :( :)
De sok sikert szép napot szia :)
Nem, ők nem csináltak magukból hülyét, mert
1. Nem hetente tesznek fel képet azzal a kérdéssel, hogy "látszik....?"
2. Van miért feltenni a képet
Megnyugtatlak, ha szembe megy veled az utcán valaki, nem arra gondol, hogy "ó, látszik, hogy sportol", hanem arra, hogy " még egy elhízott tini"
A következő képet majd akkor kérjük, ha a combodon nem feszül a cicanaci, mert ment le róla zsír és már nagy rád...
Mellesleg hol a rövidnadrágos kép? Megígérted, csak közben rádöbbentél, hogy még mindig nem vállalható?
Nem bírod a kritikát, menekülsz, mindenki hülye csak te vagy okos. Azt a választ vártad, hogy "10/10-es lábad van, hű de izmos, látszik, hogy sportolsz". Nem ezt kaptad, hát fejre álltál.
Hidd el, minden egyes hisztis kirohanásoddal csak rontasz a helyzeteden.
Én nem hisztizek csak szánalmasnak gondollak titeket.
Egyébként 21 éves egyetemista joghallgató vagyok szóval azért a tinit hagyjuk.:)
Egyszerűen a suta embereket nem tudom elviselni :D
Ha azt írtátok volna a válaszban CSAK hogy rossz szög, rossz nadrág stbstb.. akkor oké azt mondom jó. De ti elkezdtetek kb már szidni meg szánalmasnak nevezni mert feltettem már több képet. Konkrétan személyeskedtek :D Na ilyenkor durran el az agyam :DD
Mert te nem személyeskedtél, ugye? Engem qrvára nem érdekel, hogy mi vagy. Felőlem lehetsz a legfőbb ügyész is,leszarom. Hogy 2006 hogy jön ide, fogalmam sincs, de nem is érdekel.
Hiába vergődsz itt, ebből már nem jösz ki jól.
Majd én beosztom az időmet, nem te fogod megmondani.
Értem. Tehát te "szídhatsz" itt mindenkit,nőt,férfit,de ha te kapod a savat,akkor az nem igazságos. Mondom, hogy önérzetes hp vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!