Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek latszik a labamon...

Szerintetek latszik a labamon hogy sportolok? Egy 10es skalan hanyast adnatok ra? ( KEP )

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 16. 18:03
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Jaj igen egyébként fantasztikus vagy hogy egy olyan LÁNNYAL hasonlíttatod össze a lábad aki 80 kg és túlsúlyos ( ergo az izomzat nehezebben kivehető )

Marha sok eszed van :D Igen hát az izommal együtt sajnos az ész nem nő :( :)

De sok sikert szép napot szia :)

2017. ápr. 17. 09:46
 22/44 anonim ***** válasza:
95%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Tudod magadról, hogy túlsúlyos vagy, ami jócskán elrejti az izmot, tehát az nem látható. Ha ezt így tudod, akkor miért is tetted fel a kérdést? Mert buta vagy, és előbb cselekszel minthogy kicsit gondolkodnál.
2017. ápr. 17. 09:51
 23/44 anonim ***** válasza:

Nem, ők nem csináltak magukból hülyét, mert

1. Nem hetente tesznek fel képet azzal a kérdéssel, hogy "látszik....?"

2. Van miért feltenni a képet

Megnyugtatlak, ha szembe megy veled az utcán valaki, nem arra gondol, hogy "ó, látszik, hogy sportol", hanem arra, hogy " még egy elhízott tini"

A következő képet majd akkor kérjük, ha a combodon nem feszül a cicanaci, mert ment le róla zsír és már nagy rád...

Mellesleg hol a rövidnadrágos kép? Megígérted, csak közben rádöbbentél, hogy még mindig nem vállalható?

Nem bírod a kritikát, menekülsz, mindenki hülye csak te vagy okos. Azt a választ vártad, hogy "10/10-es lábad van, hű de izmos, látszik, hogy sportolsz". Nem ezt kaptad, hát fejre álltál.

Hidd el, minden egyes hisztis kirohanásoddal csak rontasz a helyzeteden.

2017. ápr. 17. 09:52
 24/44 A kérdező kommentje:

Én nem hisztizek csak szánalmasnak gondollak titeket.

Egyébként 21 éves egyetemista joghallgató vagyok szóval azért a tinit hagyjuk.:)

Egyszerűen a suta embereket nem tudom elviselni :D

Ha azt írtátok volna a válaszban CSAK hogy rossz szög, rossz nadrág stbstb.. akkor oké azt mondom jó. De ti elkezdtetek kb már szidni meg szánalmasnak nevezni mert feltettem már több képet. Konkrétan személyeskedtek :D Na ilyenkor durran el az agyam :DD

2017. ápr. 17. 10:25
 25/44 anonim ***** válasza:
A képet a miheztartás végett raktam fel önérzetes hp,de olyan sötét vagy,hogy ezt sem fogod fel.
2017. ápr. 17. 10:25
 26/44 A kérdező kommentje:
Na látod megint a személyeskedés :D Hp..:D Hol járunk 2006ban? :)
2017. ápr. 17. 10:32
 27/44 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a húgom is (12 éves) azt mondta nem látszik. 10-es skálán nem tudom hányas, ha az én fejemben élő csinos, sportos női lábhoz kell mérni akkor 4-5ös
2017. ápr. 17. 10:35
 28/44 anonim ***** válasza:

Mert te nem személyeskedtél, ugye? Engem qrvára nem érdekel, hogy mi vagy. Felőlem lehetsz a legfőbb ügyész is,leszarom. Hogy 2006 hogy jön ide, fogalmam sincs, de nem is érdekel.

Hiába vergődsz itt, ebből már nem jösz ki jól.

2017. ápr. 17. 10:40
 29/44 A kérdező kommentje:
Jaj istenem :) jólvan szia :) Szerintem menj inkább akkor kondizni ahelyett hogy itt szidsz egy nőt :) Nagyon férfias :)
2017. ápr. 17. 10:45
 30/44 anonim ***** válasza:

Majd én beosztom az időmet, nem te fogod megmondani.

Értem. Tehát te "szídhatsz" itt mindenkit,nőt,férfit,de ha te kapod a savat,akkor az nem igazságos. Mondom, hogy önérzetes hp vagy.

2017. ápr. 17. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!