Miért van az, hogy hiába sportolok, nem látszik a változás?
emelned kéne az intenzitást vagy a távot
képet azért nyugodtan dobj fel magadról
Természetesen nem eszem 4000 kalóriát, ha így lenne, akkor nem csodálkoznék az eredménytelenségemen. Kb. 1600-2000 között szoktam maradni.
Szálkás, vékony(abb) lábakat szeretnék, amin látszanak valamennyire az izmok..Lehet, hogy ez ellentmondásosan hangzik, de linkelek 2 képet, hogy valami ilyesmire gondolok. Tudom, hogy ez extra vékony példa, de mégis ez hasonlít leginkább a számomra ideálisnak tartott lábhoz:
pfff szegény. :(
hormonprobléma nincs? fele annyit sportolok, mint te (röplabda) és olyan a lábam, mint amit szeretnél. A nővérem viszont alig eszik, egy csomót edz és mégsem tud lefogyni. De ha nem tartja ezt, akkor meg nagyon felhízik... Lehet, hogy alapból is ilyen vagy. Kitartást
Utolsó:de a röpitől vált ilyenné a lábad, vagy már alkatilag is izmosabb/vékonyabb voltál? Mert azért a kiinduló állapot sem mindegy. Nekem régebben volt egy kis feleslegem, de most tényleg nem lehet azt mondani, hogy van miből leadni. Nincs semmilyen hormonproblémám, úgyhogy nem ez okozza.
Utolsó előtti: jól gondolom, hogy azért írod ezt, mert ez a láb szinte teljesen le van szálkásítva, és ez csak nagyon kemény és hosszantartó munkával érhető el? Mert akkor lemondok róla..Azt hittem, hogy normális táplálkozással, és rendszeres mozgással sikerülhet valami kis formát adni magamnak(nem feltétlenül ilyen drasztikus szálkásságot, minta képen, elég lenne csak megközelíteni), de úgy látszik, ebben is szerencsétlen kivétel vagyok..Ennél többet pedig nincs időm/erőm küzdeni azért, hogy elérjem a nekem tetsző alakot.Ennél több mozgás már ROSSZUL esik és nem is fér bele az időmbe. Úgyhogy akkor erről ennyit..Cska tudnám, h miért hangoztatják ennyire a sportnaka csodatévő erejét..Oké, hogy motiváció kell az embereknek, hogy ezta fontos és egészséges dolgot beiktassák az életükbe, de ez így akkor is át*aszás...HIába sportolok, és keményedtek meg az izmaim, smemit nem érek vele, ha egyszerűen nem, vagy alig látszik..nagyon elegem van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!