Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma bűnöztem és tortát +...

Ha ma bűnöztem és tortát + édességeket is ettem, az kompenzálható mozgással?

Figyelt kérdés
Rengeteget mozgok, edzek diéta alatt (napi 2x1 óra + sétálva megyek mindenhova) Néha ehetek cukrot?
2017. ápr. 15. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tiltom meg. :-)

Néha belefér. Most úgy is jön a húsvét, sz@rd le a diétát! Majd kedden folytatod.

2017. ápr. 15. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy nap nem szamit,hidd el.Viszont most gobdolom bunozni fogsz a kövi ket napban is ami azert mar sok.De ha lemozgod akkor szinte semmi problema nincs.
2017. ápr. 15. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak nyilvános megkövezéssel tehető jóvá.
2017. ápr. 15. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A bűn nem az, hogy jókat eszel.

Amúgy amikor fogytam, hetente rengetegszer ettem édességet, nem azon múlik a fogyás, hogy eszel-e, ez azért soktényezős dolog. Néha pedig igazán belefér, hacsak nincs bajod vele az egészséged szempontjából.

A plusz mozgás nyilván növeli a kalóriaigényedet, de a bevitt étel esetleges előnytelen hatásainak zöme attól még megmarad. Szóval mindig érdemes minőségi ételeket enni, de egy kis kilengéstől még ilyen szempontból sem dől össze a világ. Észrevehetően pedig nem hízhatsz 1-2 nap alatt.

2017. ápr. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!