Szerintetek kb mennyit kéne lefogynom?
2017. ápr. 15. 13:50
1/13 anonim válasza:
Az attól függ, hány kilótól indulsz. Mert lehetsz 105 cm is, meg 180 is. Nem mindegy.
2/13 A kérdező kommentje:
160
és 70 körül vagyok de van rajtam izom azért :D
2017. ápr. 15. 13:57
4/13 anonim válasza:
Semmit?
Ez a csaj tök jól néz ki, akit belinkeltél. Teljesen arányos, nem lógó hájas.
Nem kell mindenkinek egyen botsáska formára fogyni.
5/13 anonim válasza:
# 4 Ez a te véleményed, a kérdező meg nem érzi így jól magát. Több kérdés gondolom nincs.
A te alkatodat kéne látni, nem azt, hogy "kábé" ilyen. Ebből a képből nem tudjuk megmondani, hogy neked a csípődön vagy a belső combodon, vagy a hasadon van eltüntetendő felesleg és mennyi. Nem mindegy, hogy a zsírtól vagy az izomtól vagy vastag. Eü szempontból, nem pedig esztétikailag.
6/13 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 15. 15:40
7/13 anonim válasza:
Ez már te vagy, vagy megint mást linkelsz?
Ha te, akkor csini, arányos.
Bár a ruha ápol és eltakar.
8/13 anonim válasza:
Így kép alapján arányosnak tűnsz, bár nem ártana szemből is mutatni. 5 kg kb. amit ên leadnék a helyedben.
9/13 anonim válasza:
Na, most ez is olyan, hogy "egy kicsit husisabb vagyok". Mennyivel? 5 kg? 10 kg? Ilyen voltál, de ezek szerint már nem. Akkor újat nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!