14 nap alatt kene lefogynom, mukodhet? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egeszseges es nem is tervezem hosszutavon ezt a modszert csak erre az elkovetkezendo ket hetre mert surgos lenne! Minden nap futnek egy fel orat kb es emellett napi 4-500 kcal korul lenne a bevitelem. 65 kg vagyok es szeretnek egy 6-7-8 kgtol megszabadulni. Szerintetek sikerulhet? Utana folytatom egy normalis kiegyensulyozott dietaval. Valaszokat elore is koszonom.2016. aug. 7. 16:32
1/8 anonim válasza:
ha így cselekszel, és éhezteted magad 2 hétig, csak hogy leadj 7-8 kg-t, akkor ha visszatérsz a normál életmódodra, 14-16 kg-t fogsz visszahízni :\
hidd el, én is jártam már így, és azóta is nagyon nehezen szabadulok meg a felesleges kilóktól..
jojó effektusnak hívják.
1 héten 1 kg-t egészséges fogyni, és akkor amit lefogysz, nem hízod vissza :)
2/8 anonim válasza:
Nem. És ezt azért mondom, mert a csalódás/bűntudat/önkinzás keveréke helyett, többet érsz el ennyi idő alatt -2 kilóval.
5/8 anonim válasza:
Napi 4-6 óra kemény kardió edzéssel simán és értelmes étrenddel megvan
6/8 anonim válasza:
Főleg,hogy izom is lefog menni és még formátlanabb leszel.
7/8 anonim válasza:
Nem. Kb. 3 kilót fogynál így, amiből 2 kiló víz lenne, szóval még meg sem látszana rajtad.
8/8 anonim válasza:
Maximum 4 kilót tudsz így fogyni,de ehetsz kicsit többet is csak mozogj dupla annyit. Meg fog látszani az a minusz 4kg is. Most én is egy durvább diétát fogok kezdeni,bár én már leadtam 5 kilót,de stagnálok 2 hete,mert nem tudtam mozogni.Hátra van még 4-6kiló nekem is. Én 63kiló vagyok és hihetetlenül meglátszik rajtam az a pár kiló fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!