Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges így lefogynom...

Lehetséges így lefogynom tartósan? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Immár 5 éve, hogy súlyproblémákkal küzdök. Az a helyzet, hogy 2 hete kaptam észbe úgy igazán. Nem fogok magyarázkodni, én tisztában vagyok azzal, hogy lusta voltam, sokszor a kényelmes utat választottam és igen csúnyán elhíztam.

Jelenleg 168 cm vagyok és 90 kg. Tudom, ez sok, sőt nem csak visszataszító, hanem az egészségemet is csak károsítom.

2 hete diétázom, kevesebbet eszek. A kenyeret elhagytam, a rizst és tésztát salátával pótolom. Így 2 hét alatt 3 kg lement. (Akkor még 93 kg voltam.) Vasárnap estétől (tehát 2 napja) szobabicajon letekerek 10 km-t. Gondoltam rá, lehet 20-at kellene mert sokan mondják, 10 km-rel nem fogok fogyni.

Szeretném a tanácsotokat kérni.

Április 29-én lesz a ballagásom, addigra szeretnék látványosan fogyni. Előre köszönöm a segítségeteket! :)

2016. febr. 16. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit s mennyit eszel? Mert azért a koplalás sem jó s nem tudom a leírás alapján, elég-e, amit beviszel.

Az butaság, hogy 10 km-rel nem fogysz, én mozgás nélkül fogytam 20 kilót, ami persze nem jó, de nem tudtam rávenni magam többre, mint néha egy rövidke séta vagy biciklizés, de ez nem volt rendszeres. Manapság már edzem, csak a többi mozgás kevés, de fog ez menni egyszer :)

De a fogyás maga a kalóriadeficiten múlik. Én azért edzenék teljes testre, az anyagcserének is biztos jót tesz s ugye minden izmunk fontos és a jó kinézethez is hozzájárulnak...

2016. febr. 16. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Reggelire almát, puffasztott rizst, joghurtot vagy kefírt eszek.

Tízóraira gyümölcsöt, ma pl 2 narancsot ettem meg.

Ebédre azt eszek amit anyum főz, hál Istennek úgy készíti az ételt, hogy gond nélkül ehessek belőle. Ma pl húsleves volt, utána paradicsom, paprika, sajt, grillezett csirkehússal

Vacsira leginkább joghurtot eszek, de van amikor csak egy Actimelt.

Este 6 után nem eszek, edzeni pedig 8-tól szoktam, mivel legtöbbször addig tanulok.

2016. febr. 16. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyelőre az edzésed a szobabiciklizés?
2016. febr. 16. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ebéd az jól hangzik, szerencsés vagy :) A többi inkább csak egy kis cukor, nem rossz a gyümölcs, de csak az kevés... Ha már eszel, nem ártana fehérjét is enni, gondolom, az ebédben azért nincs elég egész napra.

Az nem jó, hogy az edzés körül nincs evés... Én is éhgyomorra edzek legtöbbször (ez se tuti, hogy jó, de így jön ki kényelmesen s még kezdő vagyok, kísérletező fázisban), de utána azért eszem, kellenek az aminosavak s igazából a kalóriák is, igaz, én bő órás teljes testes edzést nyomok, súlyzókkal :)

2016. febr. 16. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozok, sokat árthat e, ha reggelire megeszek egy szendvicset, tökmagos teljes kiőrlésű kenyérből, sonkával és zöldséggel.
2016. febr. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!