Miért lettem ilyen lusta? Végre sikerült lefogynom.
Figyelt kérdés
Nyárra lefogytam szépen,sok edzéssel és diétával.
Mostanában nincs kedvem edzeni és a kajára sem figyelek annyira.
Nem akarok visszahízni, de semmi motivációm.Más is járt már így?
2015. okt. 11. 15:35
1/7 anonim válasza:
Ezt egy életen át kell játszani. Pl mint Jack LaLanne 96 éves korában halt meg és az utolsó napja előtt is edzett.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is edzek,csak nem olyan lelkesen mint eddig.
2015. okt. 11. 17:16
3/7 anonim válasza:
Ez a fényhiányos, hűvös idő depressziót okoz, ez jelentkezik a kedvtelenségben, motiváció hiányában.
4/7 anonim válasza:
Pontosan azért,mert azt hiszed,hogy lefogytál,és lazíthatsz.De ez életmód,amit örökre tartani kell.Nem tudpm mivel fogytál,de ha valami x idekg tartó hülyeség,akkor no comment.Lefogyni pofonegyszerű,megtartani viszont...
5/7 anonim válasza:
Én is így jártam. Lefogytam, 5 hónapig sikerült tartani a súlyom. Áprilisban 55 kg voltam. Aztán jött a nyár örültem magamnak, elengedtem magam, lustálkodtam. Kevesebbet edzettem. És tessék: 58 kg vagyok. És sehogy sem akar visszamenni az a 3 kg. Persze ez nem tűnik olyan vészesnek, csak már egy hónapja igyekszem visszarázódni, mégsem sikerül, mindig megszegem a diétám. És egy hónapja csak 57 kg voltam. Valahogy nem találom a régi egyensúlyt. Amiről már egyszer sikerült lemondanom (édesség) annak most megint rabja vagyok, csak azért, mert elengedtem magam és most nem ismerem a határt.
6/7 anonim válasza:
Nekem itt vannak a példaképeim. CT Fletcher, Zyzz nyomnak valami szöveget és máris újra motivált vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez normális. Most én is ezzel küzdök. Mondjuk én két év után. Az időjárás is szar, tuti ez is baj, meg néha úgy érzem, hogy kiégtem az "megváltott" életmódomtól. De próbálok visszatalálni. Nehéz, de menni fog. Neked is menni fog, de össze fogjuk szedni magunkat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!