Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire kéne még lefogynom?

Mennyire kéne még lefogynom?

Figyelt kérdés
Sziasztok!15 éves vagyok, 172cm. Mindig is próbáltam diétázni, de valahogy sohasem sikerült. Ma 6.napja hogy hogy elkezdtem.15 évesen 75kg túlsúlyos kategóriába tartozik, most 71kg vagyok. Amikor elkezdtem gondoltam elég nekem 5 kiló, hisz sok rajtam a zsír, de azért nem voltam vele tisztába hogy van rajtam vagy 10kg felesleg. :I Még mindig nagyon sok rajtam a zsír, hasamról nagyon szépen mennek le napról napra, de a mell részről nem akar eltűnni. És a testemen még vannak hurkák. Nem akarok sovány lenni, de azért jó lenne 67kg ra lefogyni. Elég lesz? Minden tanácsot elfogadnėk. Köszönöm. :)

2016. aug. 26. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kep nelkul ezt nehez lenne megmondani,nem tudjuk milyen a csontozatod,mennyi izom van rajtad...mindenkepp a tukor legyen tulajdonkeppen a merleged...vigyazz neh koplalassal csak izmot veszits(de irtad h megy le a zsir szval okes)...az a fontos hogy ahogy vagy ugy jol erezd magad
2016. aug. 26. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi a testzsír %? Az számít igazán. Ja és annyit fogyj amennyit szeretnél azért mert más nagyon vékony attól még nem muszáj annak lenned.
2016. aug. 26. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
38% volt azt hiszem. :I
2016. aug. 26. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát az kicsi túlsúly 3-4 kilót adj le szerintem de ha így is jól érted magad akkor szard le mások mit mondanam
2016. aug. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!