1/13 anonim válasza:
semennyit, mert még növésben vagy
3/13 anonim válasza:
Akár fiú vagy, akár lány, ez eléggé sok. Kezdésnek célozd be a 70-et, azzal alálőni biztos nem fogsz, aztán a többit majd meglátod.
4/13 anonim válasza:
Hát... én 15 éves vagyok, ugyanilyen magas és 54 kg.
Amúgy ilyen magassághoz szerintem olyan 60 kg a normális, szóval kb. 18 kilót. De csak nagyon óvatosan, mert még fejlődik a szervezeted
5/13 anonim válasza:
12 évesen semennyit. Ráérsz még ezen agyalni.
6/13 anonim válasza:
12 éves vagy halihóó! Rá érsz ezzel majd akkor foglalkoznod ha már nem fejlődik a szervezeted!!Ha most állnál neki fogyókúrázni több károd lenne belőle mint hasznod!100%-os tesi óra részvétel. Egyenlőre elég legyen az! ;)
7/13 anonim válasza:
Nem koplalásról van szó, hanem diétáról. Azt lehet akkor is, amikor nő a gyerek. Jobb most diétázni, minthogy 20 éves korára sz..rrá menjenek az ízületei a túlsúlytól.
8/13 anonim válasza:
Mindennap kocogj amikor ráérsz!A suli után menj haza, ebédelj,majd kis pihi után kocogj.Az elején 20percet.Aztán egy hónap elteltével 40percet.Majd ujjabb hónap elteltével a 40 perces futásodba iktass néhány sprintet, azaz gyorsan fuss rövid távon.Tehetsz bele térdemeléses és bokaemeléses futásokat is,hogy ne und el magad.Keress pörgős zenéket és futás közben hallgasd.Egyél-igyál sok zöldséget és gyümölcsféléket.Ha tévé elött nasizni szeretnél pucolj meg egy sárgarépát,szeld vastagoskás karikákra és ezt eszegesd.Én imádom.Most éppen kelbimbólevest csinálok.Te se légy rest leveseket,salátákat csinálni.Két-három bögre vízből csinálok levest és abból minden étkezés elött eszek.A leves előkészíti a gyomrodat az emésztésre. Úgy 60-58-55 kg-nak kell lenned.Hétvégén többször is futhatsz reggel 20percet,délután 20percet, este 20 percet.Ha kedved van akkor felüléseket is csinálhatsz.
9/13 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget... 210cm magas vagyok és orvos szerint 105 körül kéne lennem... ez hol van arányban a 172/55-60-al? Sehol...
Kérdező: figyu, ezzel ráérsz, ha még ilyen fiatal vagy, a mozgás fontos, ahogy írták, de csak ésszel. a ~65 bőven jó, de mivel még fejlődsz valószínűleg, a fogyi dolgot hagyd inkább, mert "valamiből" építkezik még a szervezeted és ha az "építőanyagot kidobod, ledől a vár"...
10/13 anonim válasza:
A testmagasság és az ideális testsúly nem 1:1-ben aránylanak egymáshoz, azt hittem, hogy ez tök egyértelmű mindenki számára. Ha nem rendelkezik kifejezetten nagy izomzattal akkor a 172 cm-hez a 78 kg bizony eléggé sok, pláne ha lány. Átlagos izomzatom van, 176-8 cm és 70 kg vagyok és így is van rajtam egy kis fölösleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!