Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és 172 cm 78...

12 éves vagyok és 172 cm 78 kg-s hány kilót kéne lefogynom?

Figyelt kérdés

2014. nov. 9. 09:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
Figyelj! Én ugyan ennyi idősen voltam 85kg. Engem is zavart. Most 4 évvel később pont ugyanennyi vagyok. Ne kezdj el diétázni, azért , hogy lefogyj. A sportolás persze mindenképpen jó ötlet, de én nem csináltam semmit, hogy ne hízzak tovább. Ezek genetikai adottságok, amiket nehéz befolyásolni. Persze jó ha zavar a testsúlyod, már ez is segít.
2014. nov. 16. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem genetikai adottság, hogy valaki kövér-e. Több kalóriát visz be nagy átlagban, mint amennyit felhasznál, a különbözet meg zsírként lerakódik, ennyi. Normális diétát bőven lehet ennyi idősen is csinálni. Édességeket el kell hagyni, a fehér kenyeret meg a tésztákat kiváltani teljes kiőrlésű kenyérrel meg zöldségekkel. Ez is bőven elég hosszú távon.
2014. nov. 16. 11:21
 13/13 anonim válasza:
Talán ez egy picit nagyobb súly mint amilyen az ideális, de ez csontozattól is függ. Jó ha találsz egy neked tetsző sportot ami jól megmozgat. De diétázni felesleges ennyi idősen, maximum arra figyelj, hogy ne egyél annyi egészségtelen cuccot, de ezekből kisebb mennyiség nem olyan vészes. Koplalni semmiképpen ne koplalj, mert ha nem eszel rendszeresen, a szervezeted raktározni kezdd
2015. júl. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!