Hogyan kéne lefogynom?
Figyelt kérdés
152 cm vagyok 49kg.. az orvos azt mondta kicsit túlsúlyos vagyok.Szeretnék ezen változtatni.Majdnem minden este edzek de azért hamar szeretnék lefogyni.Hülyeségnek hangzik de van hogy meghánytatom magam és kevesebbet eszek.2017. jan. 3. 23:54
1/4 anonim válasza:
Lány vagy? Hány éves?
Az orvosod egy hülye, és te is az vagy ha hánytatod magad!
Szerintem egyél normálisan, és kezdj el valami sportot, ússz, fuss, bicajozz. A lényeg az hogy mozogj. Ez nulla túlsúly. Ha fiatal vagy akkor még nőhetsz, én nem venném ezt ennyire komolyan. Ja és ne koplalj!! És még egyszer mondom ne hánytasd magad!
4/4 anonim válasza:
A magasságodhoz képest ez olyan szoszo. Egyáltalán nem vagy túlsúlyos ,viszont ha szép karcsú szeretnél lenni szerintem neked a 44-45kg ideálisabb lenne.Sportolj sokat és egyél kalóriadeficitben. Erre való pl az az alkalmazás hogy kalóriabázis. Ott kiszamolhatod hány kalóriát ettél ma összesen. És egyél zöldséget, gyümölcsöt ,natúrcsirkemellet a szokásos szöveg de hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!