Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hashajtózni akarok, mert...

Hashajtózni akarok, mert bezabáltam, de tudom hogy nem kéne! Csak azt nem tudom mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés

Pont 700 forint van nálam, és azon gondolkozom vegyek e keserűsót, mert már majdnem 1000 kcal-t ettem, és bűntudatom van! Ezelőtt hetekig majdnem minden nap ittam ezt a gusztusztalanságot, de le akarok állni vele, mert nem akarok teljesen lelassulni, és így is totál lemossa sztem mindenemet a beleimben, meg kiszáradt tőle a szám. És keztem már kimerülni. Szval egy hete már semmi ilyen, szerencsére "még működik" a szervezetem...

De már annyit zabáltam, és félek hogy nem lesz elég a torna és a futás hozzá. Komolyan félek, kérlek titeket, a bunkó megjegyzésektől kíméljetek.

Lehet hogy megyek a gyógyszertárba, még nem tufom.

2010. máj. 13. 10:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 13.33!

Ugye?! :S Tudom hogy minősíthetetlen, de csak ezek voltak itthon, ráadásul egy éve még nem csináltam ilyet csak mostanában újra tömöm magam ilyen vacakokkal!! Én is hányok a gondolattól, de nem gondolkozok...

És tényleg próbálok egészségesen étkezni, 15 éves koromig minden napos volt a szemét, gyümölcs-zöldség az semmi. Most legalább minden nap eszek zöldségeket, de még így is van min változtatnom! És a vicc az, hogy amit megeszek az nem is ízlík és gusztustalannak tartom, csak azt nem értem akkor minek nyúlok hozzá?? :S Emlékszem régen amit ettem az volt a természetes, de most hogy nem ez a minden-napos nem ízlenek az édességek mert érzem hogy túl cukrosak, nem ízlik a chips mert érzem hogy mű, nem ízlik a szalámi mert túl sósnak érzem. Az egyetlen ami még mindig előjön az a sok cukros sz-r,!! :(

2010. máj. 13. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha hashajtózod, v. hánytatod magad az bulimia!

HA nem eszel anorexia.

Gondold át!

2010. máj. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!