Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így (lent) fogyhat...

Szerintetek így (lent) fogyhatok június végéig 10 kilót?

Figyelt kérdés

79 kiló, 172 magas, 21 éves lány vagyok.

Gyorsgyaloglással:napi 20 perc, kocogással: napi 30 perc, illetve sétával: napi 1 óra. Mellette pedig csak víz, nincs üdítő, max 1 kávé 1 kevés mézzel, vagy 1 kiskanállal reggelire. Emellett pedig fele annyi adagokat eszek és nincs édesség, helyette 1 gyümölcs naponta.

2017. ápr. 8. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Meg igazából ha utána is így folytatom, legalább nem hízok vissza. Azért lehet, hogy jobb, mintha diétásról normálra váltanám fogyókúra után a táplálkozásomat.
2017. ápr. 8. 21:16
 12/17 anonim válasza:
Én ezt kezdem el: [link]
2017. ápr. 8. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg eddig is kevés fehérjét vittél be, ha azt még megfelezed... Nem lesz az igazi. A szénhidrát meg lehet, hogy még így is sok lesz. Telítetlen zsírsavak is kellenek (magvak, halolaj, mogyoróvaj). Más gond is van: "Normál ételekből, zsírosabb húsokból, könnyű túllépni a zsírt, így a kalória szükséglet hipp-hopp összejön (1 gramm zsír 9kalória), miközben alig viszel be fehérjét. Ami alapfeltétel az izomvesztés megakadályozásában.
2017. ápr. 9. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Illetve súlyzós edzés kellene, séta/futás max. kiegészítésnek. Ha végképp nem jön össze, akkor otthon saját súlyos edzés.
2017. ápr. 9. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez megvan 1000-1200 kalória.:) Szóvsl tuti fogyni fogsz.
2017. ápr. 10. 07:50
 16/17 anonim válasza:

Èn január óta fogyózok akkor voltam 64kg 165cm magas lány.

Mos 165.5cm magas ès 52kg vagyok de mèg egy 5kg mínusz ès jól fogok kinèzni(:

Szerintem ha akarod ès sok rajtad a zsír még bírod csinálni de ne csodálkozzunk ha a bőröd lógni fog.

Sok sikert !!!!!

2017. ápr. 12. 17:37
 17/17 Telefragger válasza:
Kezdetnek ne zabálj annyi tepertőt....
2017. ápr. 12. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!