Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így (lent) fogyhat...

Szerintetek így (lent) fogyhatok június végéig 10 kilót?

Figyelt kérdés

79 kiló, 172 magas, 21 éves lány vagyok.

Gyorsgyaloglással:napi 20 perc, kocogással: napi 30 perc, illetve sétával: napi 1 óra. Mellette pedig csak víz, nincs üdítő, max 1 kávé 1 kevés mézzel, vagy 1 kiskanállal reggelire. Emellett pedig fele annyi adagokat eszek és nincs édesség, helyette 1 gyümölcs naponta.

2017. ápr. 8. 18:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Vagy ha addig nem is, szerintetek kb. mikorra érném ezzel el a -10kg-ot?
2017. ápr. 8. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
28%
Mihez képest fele annyi te szerencsétlen, ebből senki Bem mondj meg mi lesz.... kaloriabazis.hu és számolgatás mint mindenki más, akinek sikerült fogynia
2017. ápr. 8. 18:52
 3/17 A kérdező kommentje:

Latom teged is kokeszit a dieta. Te kis feszult, hogy mindenkinek be kell szolni:D

Kosz b*zdmeg a "valaszt" te, aki valoszonuleg tenyleg szerencsetlen vagy.

2017. ápr. 8. 19:08
 4/17 anonim válasza:
68%

sajnálom de ezt mi így nem tudjuk megmondani:( nagyban függ ez attól hogy eddig milyen volt az életviteled. Mennyit sportoltál? Mennyit ettél? Mennyi a testzsír százalékod?

Ha feltételezzük hogy eddig nem mozogtál és nincs rajtad túl sok izom és nem is ettél egészségesen... akkor igen! lehetséges! a szervezet egy ilyen nagy változásra nagyon gyorsan reagál. Ha csinálod látványosan le fogsz fogyni, a kilókkal kapcsolatban nem vagyok olyan biztos... ha elkezdesz sportolni a zsír izommá alakul és az izom sokkal nehezebb... Ne a mérleget nézd, inkább a ruha méreteidet, testzsírszázalékodat, és a nyiván magadat a tükörbe. Csinálj előtte utána képet is az is sokat fog segíteni.

2017. ápr. 8. 19:35
 5/17 kacago uborka válasza:

Ketteske, ahhoz képest te szerencsétlen, hogy eddig mennyit evett.

Mit kompenzálsz ezzel a stílussal? Na jó, inkább nem akarom tudni...

Kérdező, addig van 2 és fél hónapod, szerintem 6-7 kg-ot le tudsz dolgozni.

2017. ápr. 8. 19:37
 6/17 anonim válasza:
36%

Szerintem inkább fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Az se könnyű, de több értelme van, mint most gyorsan leadni 10 kilót strandszezonra.

Ha nem sikerül frusztrált leszel, ha sikerül, meg úgyis mindegy, mert visszahízol télre.

2017. ápr. 8. 19:45
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudok konkrétat mondani. Egy fél tál levest szoktam és egy normál lapos tányérnyi másodikat ebédre, ami szerintem nem olyan vészes. Reggelire valami zsemlét általábab vajjal meg 1 felvágottal, majonézzel és néha 1 szelet paprikával vagy más zöldséggel, vacsira is ugyan ez általában. Gyümölcsöt 3-4 naponta, mondjuk 1 banánt. Ami szerintem sok, az a napi 2 csoki meg a sok üdítő, meg miután abbahagytam a sportot kb már 10 éve, azóta alig mozgok. (abbahagyás után 2 évvel igencsak meghíztam, addig normális volt, enyhén izmos alkatom volt)
2017. ápr. 8. 19:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként 20-24 kiló leadása a cél. Attól függ, hogy a 59 kilósan milyennek látom majd magamat a tükörben. Utána pedig igyekszem majd még több sporttal megtartatni az akkor már elért ideális súlyomat.
2017. ápr. 8. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Az szóba sem jöhet, hogy magadnak külön készíts olyan ételeket, amik beleillenének egy fogyókúrába?

Az a baj a kis adag ételekkel, hogy nagyon nem mindegy mi az...

2017. ápr. 8. 21:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de szülőkkel lakok, még tanulok és ők nem igazán akarnak/tudnak külön vásárolni nekem. Most meg másképp szeretném beosztani az időmet, nem dolgozni mennék. Most más a terv.
2017. ápr. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!