Szerintetek így (lent) fogyhatok június végéig 10 kilót?
79 kiló, 172 magas, 21 éves lány vagyok.
Gyorsgyaloglással:napi 20 perc, kocogással: napi 30 perc, illetve sétával: napi 1 óra. Mellette pedig csak víz, nincs üdítő, max 1 kávé 1 kevés mézzel, vagy 1 kiskanállal reggelire. Emellett pedig fele annyi adagokat eszek és nincs édesség, helyette 1 gyümölcs naponta.
Latom teged is kokeszit a dieta. Te kis feszult, hogy mindenkinek be kell szolni:D
Kosz b*zdmeg a "valaszt" te, aki valoszonuleg tenyleg szerencsetlen vagy.
sajnálom de ezt mi így nem tudjuk megmondani:( nagyban függ ez attól hogy eddig milyen volt az életviteled. Mennyit sportoltál? Mennyit ettél? Mennyi a testzsír százalékod?
Ha feltételezzük hogy eddig nem mozogtál és nincs rajtad túl sok izom és nem is ettél egészségesen... akkor igen! lehetséges! a szervezet egy ilyen nagy változásra nagyon gyorsan reagál. Ha csinálod látványosan le fogsz fogyni, a kilókkal kapcsolatban nem vagyok olyan biztos... ha elkezdesz sportolni a zsír izommá alakul és az izom sokkal nehezebb... Ne a mérleget nézd, inkább a ruha méreteidet, testzsírszázalékodat, és a nyiván magadat a tükörbe. Csinálj előtte utána képet is az is sokat fog segíteni.
Ketteske, ahhoz képest te szerencsétlen, hogy eddig mennyit evett.
Mit kompenzálsz ezzel a stílussal? Na jó, inkább nem akarom tudni...
Kérdező, addig van 2 és fél hónapod, szerintem 6-7 kg-ot le tudsz dolgozni.
Szerintem inkább fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Az se könnyű, de több értelme van, mint most gyorsan leadni 10 kilót strandszezonra.
Ha nem sikerül frusztrált leszel, ha sikerül, meg úgyis mindegy, mert visszahízol télre.
Az szóba sem jöhet, hogy magadnak külön készíts olyan ételeket, amik beleillenének egy fogyókúrába?
Az a baj a kis adag ételekkel, hogy nagyon nem mindegy mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!