Mennyit fogyhatok június 5-ig?
Figyelt kérdés
modellcastingra megyek majd, fogyózom, de nem szeretnék hájasan beállítani, ezért kicsit gyorsabban akarok fogyni. nem a kilókat nézem, de 62 cm-es derekat szeretnék, most nekem most 72 centi.
175 cm vagyok, 63 kg.
minden nap tornázok 2, vagy 3 blokkot Rubint Rékára, vagyis 40, vagy 60 perc torna
és ha van időm még elmegyek futni, biciklizni, ugrókötelezni
az étkezésre pedig nagyon odafigyelek, nem eszem sokat, azzal nincs baj, és azzal sincs baj, hogy mit eszem.
zöld teát is iszok minden nap.
hány cm lehet a derekam egy hónap múlva?
2011. máj. 7. 15:04
1/2 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Teljesen genetika, hogy honnan fognak lemenni a kilók,centik. Lehet, hogy legutoljára. Lehet, hogy legelőször a derekadról megy. A mozgás jó, egyél sok fehérjét, sokszor egyél kevesebbet. Sok sikert.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, rajta vagyok..:)
2011. máj. 7. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!