Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem jön meg? Mi lehet a...

Miért nem jön meg? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
3honap alatt lefogytam par kilót,de nem koplalram hanem atvaltottam az egészséges életmódra,de mindig 1500kcal korul eszek Es sportolni is szoktam. Most 163cm vagyok Es 51-52kg, 57rol fogytam, Es nem jott meg rendesen ebben a hónapban Es elkezdtem aggódni, lehet,hogy a fogyastol van? regebben 48/49kg voltam szinten ennyit ettem Es teljesen normalis volt. A helyesirasert bocsánat,telefonrol vagyok.
2017. ápr. 6. 09:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De én nem napi 3joghurtot eszek!!! Hanem normálisan 1500-600kaloriatn Es nem ertem mitől lehet,hogy nem jon meg rendesen
2017. ápr. 6. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! ÉRTSD MEG! 3 hónapja diétázol "csak", ez nem számít hosszú időnek, mondhatni kezdő fázisban vagy még. A szervezeted még nem szokta meg az új életformádat! Elmondom neked, h én is úgy a 2.-3. hónapban tapasztaltam meg, h nem jön meg a havi! A hormonháztartás összezavarodott és ezért nem jött meg. De ha nem hiszed el akkor menj a nőgyógyászodat! :) 99%-ban biztos vagyok benne, h ezt fogja mondani! Amúgy mindenképp keresd fel, mert ha netán nem ez áll a háttérben akkor nem e valami jóindulatú ciszta vagy fertőzés! A találgatás helyett én már a helyedben a doki ajtajában állnék!
2017. ápr. 6. 13:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Es helyre fog allni? Nem tudok mikor tudok menni,mert meg sosem voltam,de megpróbálok kereseni minél hamarabb egy jo orvost. Azert Koszonom :)
2017. ápr. 6. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, terhes vagy... vagy egyszerűen még nem állt be a menstruációd..
2017. ápr. 6. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Várd meg kérdező a következő hónapot! Igaz nem írtad a korodat, ezért megírhatnád! Ha a következő hónapban megjön, akkor nincs semmi baj. Viszont ha nem akkor orvos!!!

Nekem 3x volt ilyen az eddigi éveim során, h 1 hónapot kihagyott (15 éves koromtól van meg, most 23 vagyok), bár mindig felkerestem az orvost, de semmi baj nem volt. Engem azért mindig kivizsgált, h esetleg jóindulatú ciszta nem alakult-e ki...

2017. ápr. 6. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Hátha egy kicsit megnyugtatlak az én példámmal.

Én életmódot váltottam még novemberben ennek természetesen egyik oka az volt,hogy fogyni akartam.

Én 168 cm vagyok, 1600 kcal-t eszem heti fél kg-os fogyáshoz...nem tudom miket hordanak itt össze egyesek de ez közel sem az éhezés kategória,én ezzel pl mennyiségre többet eszem mint azelőtt.

Na de lényeg a lényeg,nekem is megborult kicsit a hormonháztartásom, nálam ez abban mutatkozott meg,hogy gyógyszer mellett elkezdett össze-vissza megjönni,én is egyből nőgyógyászhoz mentem és elmondta ő is plusz egy táplálkozás tanácsadóval is beszéltem aki szintén azt mondta,hogy sajnos ez benne van. Nem kell éhezni ahhoz,hogy boruljon a dolog, elég egy nagy váltás...akár pozitív,akár negatív.

Nekem ez 4 hónapig tartott,most a 6 hónapomra szinte teljesen helyreállt a dolog.

2017. ápr. 6. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!

Nem tűnik drasztikusnak a dolog, sok minden állhat a háttérben. Időnként előfordul, hogy valamilyen hormoningás miatt csúszik egy hetet (Nekem ez évente egyszer előfordul, nincs semmi bajom.)

Várj egy hetet még, esetleg egy otthoni teszttel ellenőrizd, nem terhesség van-e a dologban - már ha egyáltalán ez fizikailag lehetséges. És ne pánikolj! :)

2017. ápr. 6. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 1,5 évig nem volt fogyás miatt. Igaz, akkor 166 cm-hez 48 kiló voltam.
2017. ápr. 6. 15:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Mennyi olajos magvat eszel? Zsír kell főleg a női szervezetnek. Nem azt mondom, hogy zsírt zsírral, de hasznosra szükség van, különben a hormonok meg bizonyos vitaminok nem épülnek be jól.
2017. ápr. 7. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!