Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem jön meg? Mi lehet a...

Miért nem jön meg? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
3honap alatt lefogytam par kilót,de nem koplalram hanem atvaltottam az egészséges életmódra,de mindig 1500kcal korul eszek Es sportolni is szoktam. Most 163cm vagyok Es 51-52kg, 57rol fogytam, Es nem jott meg rendesen ebben a hónapban Es elkezdtem aggódni, lehet,hogy a fogyastol van? regebben 48/49kg voltam szinten ennyit ettem Es teljesen normalis volt. A helyesirasert bocsánat,telefonrol vagyok.
2017. ápr. 6. 09:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Leírhatnád, hogyan néz ki az az egészséges életmód... sok elborult faxságot olvastam már egészséges életmódnak címkézve.
2017. ápr. 6. 10:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Zabpelyhet,gyümölcsöket,zöldségeket,túrót,csirkemellet,halakat,rizst,neha tk kenyér,olajos magvak,tojás, Leginkább ezeket eszem,de 1500kaloria mindig van vagy neha tobb,sportolni minden nap szoktam,viszont,ha megkivanok valami kevésbé egészségeset akkor megeszem es nem vonom meg magamtól.
2017. ápr. 6. 10:44
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
Normalis.Nekem 7honapja nincs dieta miatt. 17/l
2017. ápr. 6. 10:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

3-as, hogy lenne már normális?!

Tudjátok, miért nem menstuáltok? Mert a testeteknek az a fontos, hogy önmagát életben tartsa, a menzi már plusz teher neki.

De nembaj, csak nem kell nyűgni, ha úgy elcsesztétek a hormonjaitokat a koplalástól, hogy nem estek teherbe, vagy elvetéltek.

2017. ápr. 6. 11:05
 5/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso olvasd mar végig mit irtam! Minden nap 1500-1600kaloriat eszek! Ja es mikor 48kg voltam megjött es semmi bajom nem volt. En nem mondtam,hogy normalis Es 163 cmhez az 51-2kg teljesn normalis Es nem sovány meg semmi.
2017. ápr. 6. 11:08
 6/19 A kérdező kommentje:
De,ha elolvastad volna akkor látnád,hogy 3honapja érkezem egészségesen Es most nem jott meg csak!
2017. ápr. 6. 11:11
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Ennyi kalória max az éhen haláshoz elég.
2017. ápr. 6. 12:36
 8/19 anonim válasza:
9%
Én is fogyókúráztam 19 évesen és lefogytam vagy 15 kg-t. Képes voltam egész nap csak 3 joghurtot enni és nekem sem jött meg hónapokig, de állandóan úgy éreztem, hogy meg akar jönni. Aztán elkezdtem újra enni, híztam és megjött.
2017. ápr. 6. 12:54
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

Kicsit ehetnél többet mint 1500 kcal, vagy több szénhidrátot! Beszélj azért egy szakemberrel mert nem biztos, h a megfelelő intervallumokat fogyasztod azt amiket, mivel az is fontos!

Amúgy ilyen problémám nekem is volt. Tabletta mellett nem jött meg a menstruációm és a párommal megijedtünk, hogy esetleg teherbe estem. Rohantam a nőgyógyászhoz, de nem látott semmit. Elmondtam neki, h diétázom és tornázok. Mondta, h valószínű ez lesz a probléma, h a testem nincs hozzászokva ehhez a hirtelen változáshoz és hormonzavart okozott. Tanácsolta, h szedjem tovább a tablettát és ha a kovetkező hónapban sem jön meg akkor menjek vissza és ad injekciót. Neked is ezt tanácsolom, h keresd fel a nődokidat.

A 17 éves válaszolónak pedig üzenem, h ő is szedje a lábait a dokihoz, mert AZ A NEM NORMÁLIS ami nála van!

2017. ápr. 6. 12:59
 10/19 anonim ***** válasza:

8.

Az evés és a hízás nem volt megoldás a problémára. A probléma ott volt, h napi 3x ettél csak joghurtot! Abban hol van szerinted a napi előírt zsír és szénhidrát mennyiség? Sehol! Neked azért nem jött meg, mert brutálisan és betegesen leterhelted, sokkoltad a szervezetedet. Miután több tápanyagot kapott a tested (gondolom a szemét kajából amiből híztál is volt normális tápanyag) egyből életre kelt a normális hormonháztartás és ezért is jött meg!

Hiába, ha nem ismered a diéta alapszabályait, akkor egyedül ne kezd bele! Nagyobb kárt csinálsz magadban mint hasznot!

2017. ápr. 6. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!