Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónap alatt 5kg?

2 hónap alatt 5kg?

Figyelt kérdés

2 hónap alatt szeretnék kb 5 kg-t fogyni.13 éves vagyok 157 magas és 54 kg.Igazából nem a 54 kg-al van a bajom hanem azzal hogy egy kicsit duci a hasam.És úgy döntöttem hogy elkezdek egészségesebben enni és többet sétálni,futni,sportolni és minden este hasprést csinálok.

Szerintetek ha ezt megtartom lehetséges?Eléggé motivált vagyok,úgyhogy szerintem kibírnám,és nem hagynám abba 1 hét alatt.

2017. ápr. 1. 09:28
 1/3 anonim válasza:
Serdul is meg minden de ha ezeket betartod akkor fogyhatsz vagy megtarthatod az eredeti sulyt amirol hiztal. Kijott a jo ido lassan kint is csinálhatod ezeket sok sikert es NE ADD FEL☺
2017. ápr. 4. 06:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Igaz eddig nem sok nap telt el de úgy gondolom hogy jól tartom magam :D Mellőzöm a sok édességét,gyümilevet iszom és vizet és többet mozgok :) És viszonylag jobban is alszom :D
2017. ápr. 4. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyümölcslevet ne igyál boltit, mert az is olyan rossz mint az üdítő, csak akkor idd, ha te facsartad otthon, az üzleti tele van cukorral, édesítővel és mű dologgal.
2017. ápr. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!