Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónap alatt 5-10 kg?

2 hónap alatt 5-10 kg?

Figyelt kérdés

2 hónap alatt szeretnék kb 5 kg-t fogyni.13 éves vagyok 157 magas és 44 kg.Igazából nem a 44 kg-val van a bajom hanem azzal hogy egy kicsit duci a hasam.És úgy döntöttem hogy elkezdek egészségesebben enni és többet sétálni,futni,sportolni és minden este hasprést csinálok.

Szerintetek ha ezt megtartom lehetséges?Eléggé motivált vagyok,úgyhogy szerintem kibírnám,és nem hagynám abba 1 hét alatt.

2017. márc. 31. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből a súlyból ne akarj tovább fogyni...
2017. márc. 31. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
44kg??!!Annyival születtem! XD
2017. ápr. 1. 05:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat 54* kg.
2017. ápr. 1. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
igyál 60 napig zöldség gyümi lét de csak ezt és ilyen formába és a hasad eltünik. (persze ha máshogy csinálod majd ne csodáld ha nincs eredménye...)
2017. ápr. 2. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
bármennyit ihatsz de mást nem csinálhatsz nincs evés és magadnak kell turmixolni friss hozzávalokbol
2017. ápr. 2. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak fogalma sincs a diétáról és a kalória fogalmáról. Hiába iszol agyba főbe gyümölcsleveket, abban is van kalória. 13 évesen nem mondom hogy kezdjél kalóriát számolgatni, az hogy sportolsz az nagyon jó de esetleg ha az étkezésre oda tudnál figyelni azzal még többet érnél el. Fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű dolgok, sok zöldség, gyümölcs és a cukros üdítők helyett 2-3 liter víz.
2017. ápr. 3. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
44kg-al nem diétáznod kell, hanem kőkeményen hasaznod, anpi fél órát legalább. Fájdalmas és munkával jár, de olyan eredménye lesz, hogy bármilyen diéta elbújhat mellette.
2017. ápr. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!