Volt aki futással fogyott, formálódott?
Valahogy rájöttem, hogy a konditermi edzés nem az én világom. Nem pörget úgy fel, nem érzem magam utána jól (szó szerint). A futópados futásnak nem érzem izombeli erejét. Szóval most elkezdtem újra (tavaly nyáron futottam szabadban utoljára) futni. Természetesen kis állóképességfejlesztés, formálódás és zsírégetés a cél. Ti mennyit és milyen időközönként futtok? Mennyire hatásos?
25L
Én nem fogytam, mert az etkezesemen nem változtattam. Ugyanúgy ettem mint azelött, de hizni se hiztam.
Viszont erönlétem az lett.... fokozatosan távról távra könyebb lett.
2015 június elején kezdtem el a mozgást... szinte 0 mozgasról... szószerint 8 óra munka után leül sz.gép, alvás 8 óra munka.... igy váltakozott
Ciki vagy nem de 500 méter volt az első futásom...
Az utolsó 7 hónapra rá 12,3 km.... tök büszke voltam... de a terdem az annyira elkezdett fájni (valószinüleg a 100kilóm miatt), hogy abbahagytam a futast, de a mozgast nem, így azóta rendszeresen bicózok, erdei utakon, terepen....
Én heti kb 50 km-t futok, abból 20-at hétvégén egy nap alatt, heti 4-5-ször. Izmos vagyok, nő az erőnlétem, egyre kevesebb zsír van rajtam. Erre a szintre kb 3 év alatt értem el a totál kezdő szintről szépen lassan fejlődve.
Mit szeretnél tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!