Ti milyen mozgást iktattok be, mi lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, hozzá 60 kiló. Tudom, ez itt nem szokott soknak számítani, de én mégis fogynék. Nem tehetem meg, hogy fél évente ruhatárat cseréljek, így viszont semmibe nem férek bele, ami tavalyról maradt. IR miatt diétán vagyok + pajzsmirigy alulműködésem van, de kezelve van.
Kezdő mozgó vagyok, segítsetek légyszi!
Köszönöm!
2017. márc. 28. 13:53
1/4 anonim válasza:
Ez nem itt nem számít soknak, hanem NEM az.
Az a lényeg, hogy valamilyen kardio-mozgást válassz, amit végezz heti 3-4 alkalommal. Az lehet a tánctól a futásig bármi.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem sok, de 56 kilóval rám jött minden, és szeretném, ha ez később is így lenne. Most nem tudom begombolni a nyári nadrágjaimat. Újat meg mindenből nem vehetek fél évente.
Tánc, futás. Jó.
2017. márc. 28. 15:31
3/4 anonim válasza:
A sétálás is jó, szó szerint bármilyen mozgás jó. Úszás nyáron, sétálás, biciklizés, futás (de ez a térdnek megterhelő), korcsolyázás, kertészkedés stb.
4/4 anonim válasza:
Én próbálkoztam régebben a kocogással, de nem az én műfajom. Kipróbáltam az ugrálókötelezést és nagyon megszerettem, úgyhogy már évek óta csinálom heti 3-4x 30 percet. Időközben vettünk egy szobabiciklit is és nagyon sokat tekerek rajta, próbálok minden nap 20-30 km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!