Kitti_ kérdése:
A sok folyadék fogyasztása lassítja, vagy gyorsítja az anyagcserét?
Figyelt kérdés
Folyadék szó alatt szénsavmentes vízre gondoltam😂2017. márc. 21. 17:03
1/8 anonim válasza:
Nem sok vagy kevés, hanem optimálisan elegendő folyadékbevitel szükséges a test normális működéséhez, így az anyagcseréhez is. Általánosságban a legtöbb ember keveset iszik. Sok nőnek azért van szorulása,mert nem isznak eleget.
3/8 anonim válasza:
Konnyebben emesztesz, konnyebben urul ki a vegtermek, ha nem olyan szaraz, mint a kalahari sivatag, mert a szervezetednek fontosabb teruletekre el kell vonnia belole a vizet... nyilvan. Gyorsabbnak nem hiszem, hogy gyorsabb maga az emesztesi folyamat, csak nem idozik a vegbelben a csontszaraz vegtermek egy hetig.
4/8 anonim válasza:
Gyorsítja , a víz hasznos és a lédús nyers gyümölcsök is . A menzesz gyorsabb és kíméletesebb is .
6/8 ElekTamás88 válasza:
Amennyiben jó minőségű vizet fogyasztasz, könnyíti az anyagcserét és a méregtelenítést. Az anyagcserét valóban nem lassítja, sem gyorsítja, csupán a szervezeted, azaz magad kíméled ezzel.
Sok folyadék alatt egyébként milyen mennyiséget értesz?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
ElekTamás88 , napi 3 liter kb:)
2017. márc. 22. 00:02
8/8 ElekTamás88 válasza:
A 3 liter nem sok, egészséges! :-)
Egyébként a túlzott folyadék fogyasztásra úgymond rá lehet szokni, nekem kb 1-2 éve sikerült (sajnos). Kb 6 litert magamba tuszkoltam, sok idő kellett, amíg visszaálltam a helyes mennyiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!